К-ть повідомлень : 17 Age : 37 Localisation : Lviv Registration date : 05.12.2007
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пн 11 Серп 2008, 22:40
Так я ж не зі зла написав,а з добрими намірами,просто висловив думку вголос.Я взагалі в тому ділі новачок,такшо вибачай якшо,це виглядало зарізко,я не такий.І за інфо я теж подумаю,наскільки це мені получиться.
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пт 15 Серп 2008, 21:54
Soen пише:
краще б було трошки самому шось попробувати зробити, не одною ж музикою люди живуть... навіть хоч би постаратись ті самі фотки, або інфу записати... та навіть причім записати... хоч би зробити ті фото для оновлення... в кожного є багато своїх потреб і справ... а так як сайт було створено на дружній основі, то я б на твому місці так не писав... я не буду бігати і просити інфу для оновлення...
кароч, хлопці. все з вами ясно. а ясно те, що раз ви "кожному своє", то і похрін вам якось на все, що тут з вашими сайтом робиться і з людьми, які люблять вашу музику. уж раз на 3-5 місяців можна одну-дві фотки кинути, правда? мене як "шаленого" (дивися: "слухача") не хвилює, хто кому що з вас має передати. мене хвилює, що тут нема людей і що ви нич (читай: НІЦ) не оновлюєте вже з рік. це нормально?? на початку вересня буду у ЛЬвові... з фотоапаратом... буууу
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 20 Серп 2008, 13:09
о, і ще))) поки не забула. А чому в галереї на головній сторінці сайту НЕ можна коментити фотки? чому не зробити таку фішечку, яка всюди на інших форумах дуже активно використовується? бо там є пару фоток, які я, наприклад, дуже хо відкоментувати...
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 27 Серп 2008, 15:34
Чугайстреня пише:
Soen пише:
краще б було трошки самому шось попробувати зробити, не одною ж музикою люди живуть... навіть хоч би постаратись ті самі фотки, або інфу записати... та навіть причім записати... хоч би зробити ті фото для оновлення... в кожного є багато своїх потреб і справ... а так як сайт було створено на дружній основі, то я б на твому місці так не писав... я не буду бігати і просити інфу для оновлення...
кароч, хлопці. все з вами ясно. а ясно те, що раз ви "кожному своє", то і похрін вам якось на все, що тут з вашими сайтом робиться і з людьми, які люблять вашу музику. уж раз на 3-5 місяців можна одну-дві фотки кинути, правда? мене як "шаленого" (дивися: "слухача") не хвилює, хто кому що з вас має передати. мене хвилює, що тут нема людей і що ви нич (читай: НІЦ) не оновлюєте вже з рік. це нормально?? на початку вересня буду у ЛЬвові... з фотоапаратом... буууу
о) приїдеш до Львова і посприяєш оновленню сайту та форуму, тобто купиш багато пива для адмінів)
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 27 Серп 2008, 20:06
sumsung пише:
о) приїдеш до Львова і посприяєш оновленню сайту та форуму, тобто купиш багато пива для адмінів)
ото й усе? люди, подивіться, що вони роблять!))) певно, пива ви не бачили багато-багато місяців%) приїжджаю на форум видавців.
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 27 Серп 2008, 20:52
Чугайстреня пише:
sumsung пише:
ото й усе? люди, подивіться, що вони роблять!))) певно, пива ви не бачили багато-багато місяців%) приїжджаю на форум видавців.
видавців чого?
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 27 Серп 2008, 20:54
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
sumsung пише: