Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Що Ви думаєте про сайт?

Перейти донизу 
+9
sumsung
RIvne RYLUT6!
Я не твОЯ
_Nika
Soen
Solder
Arta
stellina
brother
13 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2

Ваша оцінка...
5
Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_lcap73%Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_rcap
 73% [ 16 ]
4
Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_lcap0%Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
3
Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_lcap23%Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_rcap
 23% [ 5 ]
2
Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_lcap4%Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_rcap
 4% [ 1 ]
1
Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_lcap0%Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Усього проголосувало : 22

АвторПовідомлення
Roman
Слухач
Roman

К-ть повідомлень : 17
Registration date : 05.12.2007

Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Empty
ПовідомленняТема: Re: Що Ви думаєте про сайт?   Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Icon_minitimeПн 11 Серп 2008, 22:40

Так я ж не зі зла написав,а з добрими намірами,просто висловив думку вголос.Я взагалі в тому ділі новачок,такшо вибачай якшо,це виглядало зарізко,я не такий.І за інфо я теж подумаю,наскільки це мені получиться.
Повернутися до початку Перейти донизу
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

ПовідомленняТема: Re: Що Ви думаєте про сайт?   Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Icon_minitimeПт 15 Серп 2008, 21:54

Soen пише:

краще б було трошки самому шось попробувати зробити, не одною ж музикою люди живуть... навіть хоч би постаратись ті самі фотки, або інфу записати... та навіть причім записати... хоч би зробити ті фото для оновлення... в кожного є багато своїх потреб і справ... а так як сайт було створено на дружній основі, то я б на твому місці так не писав... я не буду бігати і просити інфу для оновлення...
кароч, хлопці. все з вами ясно. а ясно те, що раз ви "кожному своє", то і похрін вам якось на все, що тут з вашими сайтом робиться і з людьми, які люблять вашу музику.
уж раз на 3-5 місяців можна одну-дві фотки кинути, правда? мене як "шаленого" (дивися: "слухача") не хвилює, хто кому що з вас має передати. мене хвилює, що тут нема людей і що ви нич (читай: НІЦ) не оновлюєте вже з рік. це нормально??
на початку вересня буду у ЛЬвові... з фотоапаратом... буууу
http://d-avis.livejournal.com
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Що Ви думаєте про сайт?   Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Icon_minitimeСр 20 Серп 2008, 13:09

о, і ще))) поки не забула.
А чому в галереї на головній сторінці сайту НЕ можна коментити фотки? чому не зробити таку фішечку, яка всюди на інших форумах дуже активно використовується?
бо там є пару фоток, які я, наприклад, дуже хо відкоментувати... Laughing
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Що Ви думаєте про сайт?   Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Icon_minitimeСр 27 Серп 2008, 15:34

Чугайстреня пише:
Soen пише:

краще б було трошки самому шось попробувати зробити, не одною ж музикою люди живуть... навіть хоч би постаратись ті самі фотки, або інфу записати... та навіть причім записати... хоч би зробити ті фото для оновлення... в кожного є багато своїх потреб і справ... а так як сайт було створено на дружній основі, то я б на твому місці так не писав... я не буду бігати і просити інфу для оновлення...
кароч, хлопці. все з вами ясно. а ясно те, що раз ви "кожному своє", то і похрін вам якось на все, що тут з вашими сайтом робиться і з людьми, які люблять вашу музику.
уж раз на 3-5 місяців можна одну-дві фотки кинути, правда? мене як "шаленого" (дивися: "слухача") не хвилює, хто кому що з вас має передати. мене хвилює, що тут нема людей і що ви нич (читай: НІЦ) не оновлюєте вже з рік. це нормально??
на початку вересня буду у ЛЬвові... з фотоапаратом... буууу

о) приїдеш до Львова і посприяєш оновленню сайту та форуму, тобто купиш багато пива для адмінів) geek
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Що Ви думаєте про сайт?   Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Icon_minitimeСр 27 Серп 2008, 20:06

sumsung пише:
о) приїдеш до Львова і посприяєш оновленню сайту та форуму, тобто купиш багато пива для адмінів) geek
ото й усе?
люди, подивіться, що вони роблять!))) певно, пива ви не бачили багато-багато місяців%)
приїжджаю на форум видавців.
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Що Ви думаєте про сайт?   Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Icon_minitimeСр 27 Серп 2008, 20:52

Чугайстреня пише:
sumsung пише:
ото й усе?
люди, подивіться, що вони роблять!))) певно, пива ви не бачили багато-багато місяців%)
видавців чого?
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Що Ви думаєте про сайт?   Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Icon_minitimeСр 27 Серп 2008, 20:54

sumsung пише:
Чугайстреня пише:
sumsung пише:
ото й усе?
видавців чого?
книг, ггг))))
13-14го))
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Що Ви думаєте про сайт?   Що Ви думаєте про сайт? - Сторінка 2 Icon_minitime

Що Ви думаєте про сайт?
Повернутися до початку 
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Новини-
Перейти до: