К-ть повідомлень : 21 Age : 39 Registration date : 14.10.2006
Тема: Що Ви думаєте про сайт? Нд 15 Жовт 2006, 23:13
Які плюси, які мінуси? Як дизайн і все решта?
brother Слухач
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Нд 15 Жовт 2006, 23:19
Особисто мені сподобалися фотки, мінімалістичний дизайн та можливість писати та опубліковувати свої статті на сайті! Це кльово, коли цікавляться думкою інших людей.
brother Слухач
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Нд 15 Жовт 2006, 23:58
Сто подуво! А все геніальне - просте!
brother Слухач
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пн 16 Жовт 2006, 00:01
Sorry, я мав на увазі: а все просте - ГЕНІАЛЬНЕ!!!
stellina Слухач
К-ть повідомлень : 20 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пн 16 Жовт 2006, 23:11
Я згодна на рахунок простоти! Бо навороти вже дістали! А хто на пантах, той нічого насправді не вартий!!!!!!!!!!!! ХЛОПЦІ МОЛОДЦІ!!!!!!!
brother Слухач
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Вт 17 Жовт 2006, 23:21
Так-так! Зараз кругом тільки одні панти, а толкових речей мало!!! Так що як то кажуть не все ото золото, що блищить...
Arta Відвідувач
К-ть повідомлень : 1 Registration date : 20.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пт 20 Жовт 2006, 02:04
Кожному своє - тепер ви ще кращі, тепер більше харду до звуку і буде просто файно!
Solder Слухач
К-ть повідомлень : 13 Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пн 23 Жовт 2006, 16:21
ЧЕСНО КАЖУЧИ МЕНІ НАЙБІЛЬШЕ З САЙТІВ ЛЬВІВСЬКИХ РОК-ГРУП СПОДОБАЛИСЯ ДВА САЙТИ. ЦЕ КОЖНОМУ СВОЄ І BLACK JACK.
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 25 Жовт 2006, 01:49
Ну що ж малята розповім вам коротенько історію створення цього сайту... Ідея виникла приблизно 2 роки тому... Навіть було зроблено деякі сторінки... Але не склалось... В мене згорів HDD (вінч, хард і т.д. - кому як більше подобається)... А ще раз робити те саме не хотілось... Влом, короче кажучи... І ось пройшло два роки і... І те що вийшло ви можете побачити самі... Ще на початку осені сайт мав зовсім інший вигляд ніж зараз... Але за тиждень до виходу він був карденально змінений... Напевно ідея створення цього сайту так і залишилась б ідеєю... Якби не допомога і підтримка друзів... Особливо хочу подякувати своїй сестрі Марті Качор (Arta) та Романові Кунтому (Sumsung)... Які безпосередньо прийняли участь в його створенні... Ви кращі... Дякую... Ну ось і кінець історії...
stellina Слухач
К-ть повідомлень : 20 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 25 Жовт 2006, 09:43
Дуже захоплива історія Ми всі також дякуєм вам за такий гарний сайт, де можна поспілкуватися з класними людьми та ще й про класнючу групу
Solder Слухач
К-ть повідомлень : 13 Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Нд 29 Жовт 2006, 12:09
Це ДУЖЕ ДОБРЕ!!
_Nika Відвідувач
К-ть повідомлень : 6 Age : 33 Registration date : 28.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Сб 04 Лист 2006, 13:50
Ви - молодці! Cайт просто супер!
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Нд 05 Лист 2006, 01:38
_Nika пише:
Ви - молодці! Cайт просто супер!
дякую...
Останній раз редагувалося: (Чт 29 Бер 2007, 09:52), всього регувалося 1 раз(-и)
Я не твОЯ Любитель
К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Чт 16 Лист 2006, 23:34
САЙТ ДУЖЕ КЛАСНИЙ! ТАК ТРИМАТИ!
RIvne RYLUT6! Слухач
К-ть повідомлень : 24 Registration date : 08.07.2007
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пн 30 Лип 2007, 18:08
Чесно кажучи, до цієї пори сайт можна б вже було поновити і написати теперішню інформацію А коли ми побачимо на власні очі ваш диск?? Надіємося найближчим часом!!!
Soen Адміністратор
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 01 Серп 2007, 10:55
RIvne RYLUT6! пише:
Чесно кажучи, до цієї пори сайт можна б вже було поновити і написати теперішню інформацію А коли ми побачимо на власні очі ваш диск?? Надіємося найближчим часом!!!
Це така собі інтрига... Цікавіше посидіти в інтернеті і пошукати останні новини, а ніж просто зайти на офіційний сайт і одразу все отримати...
RIvne RYLUT6! Слухач
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Сб 08 Вер 2007, 19:51
Soen пише:
RIvne RYLUT6! пише:
Це така собі інтрига... Цікавіше посидіти в інтернеті і пошукати останні новини, а ніж просто зайти на офіційний сайт і одразу все отримати...
Хоча ти певною мiрою правий, але у ваших iнтересах, щоб бiльше було вiдвiдувачiв, а то одне i те саме так не цiкаво Хоча б повiдомляли про концерти, якi вiдбуватимуться за участю КС!!! Бажаэмо успiхiв у поновленi сайту !!!!!
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Чт 27 Вер 2007, 10:39
RIvne RYLUT6! пише:
Soen пише:
RIvne RYLUT6! пише:
Хоча ти певною мiрою правий, але у ваших iнтересах, щоб бiльше було вiдвiдувачiв, а то одне i те саме так не цiкаво Хоча б повiдомляли про концерти, якi вiдбуватимуться за участю КС!!! Бажаэмо успiхiв у поновленi сайту !!!!!
За оновленням розкладу концертів це до Soen'a, може є якісь цікаві пропозиції по зміні, доповнення сайту чи форуму?
RIvne RYLUT6! Слухач
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Вт 02 Жовт 2007, 13:51
sumsung пише:
RIvne RYLUT6! пише:
Soen пише:
RIvne RYLUT6! пише:
За оновленням розкладу концертів це до Soen'a, може є якісь цікаві пропозиції по зміні, доповнення сайту чи форуму?
Є і дуже багато. Було б не погано помінняти головну сторінку, тому що всім відомо що у гурті (в самому складі) є зміни. Потім записи поновити пісень, а то вже ці самі набридли. Добавити форто (я знаю, що у гурту є персональний фотограф). Це такі не коректні зміни, а лише доповнення. Ідеї ще є і не завершуються, тому бажаю успіху Пишіть якщо щось....
ПосміХайтеся!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Чт 19 Черв 2008, 18:25
карочє, ідея є в мене. Я тут пописую мальохо, могли б інтерв"ю зробити, а потім на СУМНО викласти. Ну,і тут заразом. тим більше, що СУМНО у вас у партнерах висить) думаю, що чорний фон трохи приївся, і його можна було б замінити на щось на кшталт газетного паперу абощо. ще думаю, що треба зробити окремий розділ, куди б закидалися статті про КС. поки що все.
RockGirl Відвідувач
К-ть повідомлень : 8 Age : 31 Registration date : 21.06.2008
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пт 11 Лип 2008, 12:47
Сайт класний, але на ньому постійно нікого немає((
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Пн 14 Лип 2008, 10:09
RockGirl пише:
Сайт класний, але на ньому постійно нікого немає((
так і є, причому вже досить давно. Та й хлопці розледачилися, сюди не заходять уже, народ не приводять, не оновлюють ніц - от і виходить, що маємо те, що маємо=(((((
voloshka Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 32 Localisation : Дніпропетровськ Registration date : 13.04.2008
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Ср 16 Лип 2008, 20:58
Чугайстреня пише:
карочє, ідея є в мене. Я тут пописую мальохо, могли б інтерв"ю зробити, а потім на СУМНО викласти. Ну,і тут заразом. тим більше, що СУМНО у вас у партнерах висить) думаю, що чорний фон трохи приївся, і його можна було б замінити на щось на кшталт газетного паперу абощо. ще думаю, що треба зробити окремий розділ, куди б закидалися статті про КС. поки що все.
Класна ідея) Ти завжди придумуєш класні ідеї)) От тіки тре це втілити в життя)))))
Roman Слухач
К-ть повідомлень : 17 Age : 37 Localisation : Lviv Registration date : 05.12.2007
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Сб 09 Серп 2008, 01:08
І я підтримую!!!! обов"язково буду підгружати адмінів шоб оновлювали інфо,фото дизайн і все шо тільки можна,бо не одною музикою люди живуть!!!!!!!!!!!!!!!!!
Soen Адміністратор
Тема: Re: Що Ви думаєте про сайт? Нд 10 Серп 2008, 10:55
Roman пише:
І я підтримую!!!! обов'язково буду підгружати адмінів шоб оновлювали інфо,фото дизайн і все шо тільки можна,бо не одною музикою люди живуть!!!!!!!!!!!!!!!!!
краще б було трошки самому шось попробувати зробити, не одною ж музикою люди живуть... навіть хоч би постаратись ті самі фотки, або інфу записати... та навіть причім записати... хоч би зробити ті фото для оновлення... в кожного є багато своїх потреб і справ... а так як сайт було створено на дружній основі, то я б на твому місці так не писав... я не буду бігати і просити інфу для оновлення...