здається, я згадала власний (один із) божевільний вчинок. Ну, творча натура... раніше, доки був час писала багацько романів... (ну, може, штук 7 залишилося з того часу) Коротше кажучи, я якось один із тих романів (з відповідною присвятою...) на річницю нашого типу-зустрічання підкинула своєму позаколишньому. В його поштову скриньку в під'їзді. Ну, це враховуючи той момент, що була 9.30 недільного ранку, у кінці січня...))
Brutl Фанат
К-ть повідомлень : 128 Registration date : 12.05.2007
круто.....мабуть холодно тобі було ( все,друг вже з сигналить,я поїхав !
я вже й не пам'ятаю подробиць) пам'ятаю, як ледь запхала в ту щілину скриньку блокнот на 100 аркушів... А подруга в цей час смс набирала йому, щоб він пошту перевірив... В результаті моє творіння виявив його відчим, тому початок читали, певно, всією сім'єю...
Щось ти надовго пропадати почав(
Brutl Фанат
а я у вівторок (чи коли там я його побачу) напевне вб'ю Ростика. Буде божевільний вчинок заради себе, коханої (хоча іноді й не дуже...). Він, паскуда, не сказав, що сьогодні тренуванні відмінили. Я через все місто перлася, блін, приходжу, а мені кажуть, що нічого не буде...( З горя на останні гроші подзвонила подружці й поїхала до неї в гості... Точно пришибу!
Brutl Фанат
Правильно, але на половину. Харчується мавками - це правда) таке є)) але скоріше нявками (це їхній різновид). Нявки - це істоти, які спереду виглядають як нормальні люди, а зі спини в них нема шкіри і волочаться нутрощі... (от тобі й страшилки на ніч))) Насправді чугайстер - це щось на зразок лісовика, а найголовніше те, що він не робить шкоди людям.
Brutl Фанат
я ще й не таке знаю)) курс етнографії не пройшов не поміченим) Вихор, Мара, Злидні, Польовик, Банник, Русалки, Блуд... їх стіііільки)) і всі чимось різняться)
Brutl Фанат
пане Фройд, а хіба ви не знаєте, що це вам сьогодні наснився дитячоий сон?) насправді це якісь потаємні бажання, закладені не в свідомості, а у підсвідомості, бо саме вона й проектує те, що ми уві сні бачимо... Зараз подивлюся, що це означає у соннику...
Brutl Фанат
ну, дивись: "Сны про убийство предвещают уныние и беды, связанные, как правило, с происками врагов.Если Вам приснилось, что Вы совершаете убийство, то Вам следует быть осторожным, чтобы не ввязаться в интриги, которые могут запятнать Ваше доброе имя... Сон, в котором убивают невинного безоружного человека, означает приближение периода печали и отчаяния. Хорош сон, в котором Вы убиваете врага, защищаясь от нападения. Это означает, что наяву Вам удастся справиться со всеми проблемами и добиться успеха в обществе"