та й взагалі - боязно... Є у мене один знайомих з фанклубу Динамо... Запрошує на фансектор. Каже, що я виживу... Щось не дуже вірить, коли почитаєш, що він пише... У фансектор НІКОЛИ не сяду..!
Brutl Фанат
К-ть повідомлень : 128 Registration date : 12.05.2007
і я б пішла... тільки жити хочеться... Мені цілком вистачає сидіння на нейтральних секторах. Хоча, коли я на Реал-Динамо ходила, а над нами якраз фанати Реалу тупотіли, було трохи моторошно... ) інколи футбол краще дивитися по телевізору)
отак зазвичай і з'їжджають з теми)
Brutl Фанат
Я от подумала... певно, три роки терпіти таке безґлуздя, яке я терпіла, - це теж можна назвати божевільним вчинком. У будь-якому випадку, мої найліпші друзі, згадуючи той період, тільки так його й іменують...
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
сам би, блін, щось написав)) а то таким собі психоаналітиком зробився))) хлопець до мене двічі в табір приїздив ( це з Києва до Фороса)... вибачення просити... і в коханні зізнаватися... в таборі казна-як шукав мене (там більше 1500 чол. приїздить...)
Brutl Фанат
ти його особисто не знаєш, що він вироблював - теж. От що до нього тепер зовсім не відчуваю, так це якраз поваги. Чесно скажу, що для мене він у всіх проявах зараз - взірець того, ким бути не можна...
Brutl Фанат
Я мовчав,бо в мене був бій !яка різниця ? головне що він зробив а там таке...
не знаю... просто зі сторони це і сприймається як позитивний крок... Ну, пробачила я його, ну, типу знову почали зустрічатися. Пройшло два тижні - знову починається та ж історія. Терпіла і пробачала лише через те, що кохала. Тепер не кохаю. Просто страшенна образа за те, що більше 3х років у нього поклала...
Brutl Фанат