К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:10
Вампірятко пише:
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Soen пише:
Sorry... Але коли хтось западає на зірку це аж ніяк не кохання... Як можна закохатись в людину навіть не знаючи її...
Якраз про це я і говорю...
Можна закохатися в людину поба4ивши її пару разів, тоді ти закохуєшся в її образ...
Можливо...але тоді це вже не кохання, а захоплення...
Знаєте що, я обдумала ситуації, які були в мене і в моїх друзів...і зробила висновок, що закохатись в людину з першого погляду можна...!!! Всі думки про неї... спо4атку це просто захоплення, а з 4асом ти закохуєшся... Але після знайомства і подальшого спілкування з цією людиною ти дізнаєшся про неї зовсім інше ...! Всі мрії, ілюзії, сподівання розбиваються на частинки... і ти роз4аровуєшся в людині ... настає дипресія ... Після того, як ти "прийдеш до себе", як все зрозумієш, ти думаєш: "Що це було зі мною?..Я закохалась в зовсім іншу людину!... ЦЕ БУЛИ ТІЛЬКИ МОЇ СОЛОДКІ МРІЇ..."
Мрії – це інша половинка нашого життя. В реальному світі все правдиве, і майже ні4ого не можливо приховати, а мрії - це щось загадкове, у кожного вони різні і деколи дуже нездійсненні. Але я 4омусь 4асто люблю помріяти, і це приносить мені спокій і приємні від4уття, хо4 можливо це тільки мої дурнуваті сподівання!..
Я не твОЯ Любитель
К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:13
Вампірятко пише:
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Soen пише:
Sorry... Але коли хтось западає на зірку це аж ніяк не кохання... Як можна закохатись в людину навіть не знаючи її...
Можна закохатися в людину поба4ивши її пару разів, тоді ти закохуєшся в її образ...
Знаєте що, я обдумала ситуації, які були в мене і в моїх друзів...і зробила висновок, що закохатись в людину з першого погляду можна...!!! Всі думки про неї... спо4атку це просто захоплення, а з 4асом ти закохуєшся... Але після знайомства і подальшого спілкування з цією людиною ти дізнаєшся про неї зовсім інше ...! Всі мрії, ілюзії, сподівання розбиваються на частинки... і ти роз4аровуєшся в людині ... настає дипресія ... Після того, як ти "прийдеш до себе", як все зрозумієш, ти думаєш: "Що це було зі мною?..Я закохалась в зовсім іншу людину!... ЦЕ БУЛИ ТІЛЬКИ МОЇ СОЛОДКІ МРІЇ..."
Мені знайома така ситуація...
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:19
Ну так...цей випадок і тебе стосується!!! Я ж написала: ситуації моїх друзів...
Останній раз редагувалося: (Нд 17 Груд 2006, 00:22), всього регувалося 1 раз(-и)
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:22
sumsung пише:
Вампірятко пише:
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Soen пише:
ти надто багато думаєш... кохання це не фізика чи математика, тут прорахувати нічого неможливо... кохання повинне будуватись на відчуттях і чим більше його обговорювати - тим, як би це сказати, це не добре короче)))
А ти що ніколи не задумуєшся над коханням?
Я не твОЯ Любитель
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:27
Вампірятко пише:
Ти про моє соне4ко?....
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:47
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Ти про моє соне4ко?....
Ну а про кого ж і ще ?
Я не твОЯ Любитель
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:55
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Ти про моє соне4ко?....
Ну а про кого ж і ще ?
Я не твОЯ Любитель
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:57
Вампірятко пише:
А ти себе теж мала увазі?
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 00:59
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Зараз ні4 і тишина, І саме вона розбудила мої переживання й по4уття... Постає картина двох доріг: одна з яких забута і того відкрилась інша у моїх ніг (ти знаєш про кого я...)!... Ну як?
Я не твОЯ Любитель
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 01:03
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Зараз ні4 і тишина, І саме вона розбудила мої переживання й по4уття... Постає картина двох доріг: одна з яких забута і того відкрилась інша у моїх ніг (ти знаєш про кого я...)!... Ну як?
Гарно............ Я вже здогадалась, про кого ти...
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 01:44
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 10:16
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
А ми ні...
Я не твОЯ Любитель
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Нд 17 Груд 2006, 17:43
Soen пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
А ми ні...
А тобі цікаво знати?..........
Рома_КС(0w1fd) Любитель
К-ть повідомлень : 32 Age : 37 Registration date : 31.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 19 Груд 2006, 14:35
І МЕНІ ЦІКАВО!!!!!!!!!!!!
Я не твОЯ Любитель
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Ср 20 Груд 2006, 00:33
Це вже неважливо...
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Чт 21 Груд 2006, 22:43
Потрібна усього хвилина, щоб помітити особливу людину, усього година, щоб її оцінити, і весь день, щоб її полюбити, але потім знадобиться ціле життя, щоб її забути...
Roman Слухач
К-ть повідомлень : 17 Age : 37 Localisation : Lviv Registration date : 05.12.2007
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Ср 05 Груд 2007, 15:18
Teper,v sjogodnishnjomy sviti koxannja bez groshej ne mozhe isnyvatu,i xto z cum ne zgodnuj,rano 4u pizno zrozymie,sh4o ce dijsno tak
CatchMySpirit Відвідувач
К-ть повідомлень : 9 Age : 30 Registration date : 03.03.2008
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Чт 06 Бер 2008, 13:05
Кохання - наркотик.... Щоразу потрібно прийняти дозу любові.... Ейфорією цього наркотику є насолода від кохання, ломкою - його недостача.....наркотик можна купити, але ціна цього наркотика надто велика, його ціна - життя....
CatchMySpirit Відвідувач
К-ть повідомлень : 9 Age : 30 Registration date : 03.03.2008
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Чт 06 Бер 2008, 13:12
Roman пише:
Teper,v sjogodnishnjomy sviti koxannja bez groshej ne mozhe isnyvatu,i xto z cum ne zgodnuj,rano 4u pizno zrozymie,sh4o ce dijsno tak