К-ть повідомлень : 32 Age : 37 Registration date : 31.10.2006
Тема: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 20 Лист 2006, 16:15
СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ?
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 20 Лист 2006, 20:03
Кохання - це вірус, який зближує двох людей...але коли почуття не взаємні, вони можуть звести тебе з розуму... Люди мають дійсно відчувати...а не купувати його. Кохання- це безцінна річ!!!
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 20 Лист 2006, 20:04
КС, а ви як думаєте???
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 01:41
Рома_КС(0w1fd) пише:
СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ?
Ціна справжнього кохання - власна душа.
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 01:54
Не існує такого поняття як кохання... Це лише синдром бажання... Бажання володіти кимось і водночас належати йому... Хоча скільки людей стільки й думок...
stellina Слухач
К-ть повідомлень : 20 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 15:56
Milka:) пише:
Кохання-це вірус, який зближує двох людей...але коли по4уття не взаемні, вони можуть звести тебе з розуму... Люди мають дійсно від4увати...а не купувати його. Кохання- це безцінна річ!!!
Мілка я згодна з тобою. КОХАННЯ ОБОВ'ЯЗКОВО МАЄ БУТИ ВЗАЄМНЕ І ПОЧУТТЯ ПОВИННІ БУТИ ЧЕСНИМИ!!!!!!!!!!!!
stellina Слухач
К-ть повідомлень : 20 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 15:57
І грошам, як оплаті за нього, тут не може бути місця!!!!!!!
Ominous:) Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 33 Registration date : 21.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 20:04
Я еМО!!!! любіть мене!!!
Останній раз редагувалося: (Пт 27 Квіт 2007, 13:39), всього регувалося 1 раз(-и)
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 20:11
Crazy пише:
Кохання взагалі складна штука...Людина спочатку тобі просто подобаеться,як допінг,а потім...передозування і смерть-ти закохуєшся!!!
Говорять, що потрібна усього хвилина, щоб помітити особливу людину, усього година - щоб її оцінити, і весь день, щоб її полюбити, але потім знадобиться ціле життя, щоб її забути!!!
Я не твОЯ Любитель
К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 20:43
Кохання – це особливі по4уття, які не купиш в магазині, які не можна вигадати… 4ерез кохання можеш втрати все, заради однієї людини, яку дуже любиш… Але суть не в грошах, не в тому, скільки ти витратиш на подарунки для коханої людини, а наскільки ти її любиш і що можеш для неї зробити... Любов – за гроші не купиш. Любіть, бережіть і все буде THE BEST!!!... Life for love, Love for sex, Sex for you, And you for me...
From: Admin Прохання не використовувати кольори, які важко читати і розмір шрифту який заваджає перегляду форому, дякую
Ender Відвідувач
К-ть повідомлень : 2 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 22:24
"Нащо читати, коли можеш бачити. Нащо знати про світ, коли можеш ним бути..." Нащо кохатись, якщо можна кохати?..
sumsung Адміністратор
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 22:27
Ender пише:
"Нащо читати, коли можеш бачити. Нащо знати про світ, коли можеш ним бути..." Нащо кохатись, якщо можна кохати?..
на рахунок останньої фрази я би поспорив
brother Слухач
К-ть повідомлень : 21 Age : 39 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Вт 21 Лист 2006, 23:10
Ціна кохання - це жертовність. Тобто скоріше це ознака кохання. І це не відноситься тільки до життя. Треба пожертвувати і часом і своїми амбіціями, деколи через себе переступити. Також я вважаю це треба віднести і до ознак справжньої дружби. I think so...
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Чт 23 Лист 2006, 11:27
Ender пише:
"Нащо читати, коли можеш бачити. Нащо знати про світ, коли можеш ним бути..." Нащо кохатись, якщо можна кохати?...
Чувак... Це тебе вже занесло...
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 11 Груд 2006, 01:14
stellina пише:
Кохання-це вірус, який зближує двох людей...але коли по4уття не взаемні, вони можуть звести тебе з розуму... Люди мають дійсно від4увати...а не купувати його. Кохання- це безцінна річ!!!
Мілка я згодна з тобою. КОХАННЯ ОБОВ'ЯЗКОВО МАЄ БУТИ ВЗАЄМНЕ І ПОЧУТТЯ ПОВИННІ БУТИ ЧЕСНИМИ!!!!!!!!!!!!
Я також з тобою згідна...почуття мають бути чесними... Мені дуже не подобаються дівчата, які закохаються в "зірок" ... НЕ знаючи людини, вони готові за ради неї на ВСЕ... Також мені шкода Остапа... в нього закохуються його фанатки, не розуміючи, що він має дівчину, яку він кохає...
sumsung Адміністратор
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 11 Груд 2006, 03:51
Вампірятко пише:
stellina пише:
Я також з тобою згідна...почуття мають бути чесними... Мені дуже не подобаються дівчата, які закохаються в "зірок" ... НЕ знаючи людини, вони готові за ради неї на ВСЕ... Також мені шкода Остапа... в нього закохуються його фанатки, не розуміючи, що він має дівчину, яку він кохає...
хоть один тверезий погляд)))
Soen Адміністратор
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 11 Груд 2006, 11:30
Sorry... Але коли хтось западає на зірку це аж ніяк не кохання... Як можна закохатись в людину навіть не знаючи її...
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 11 Груд 2006, 21:18
Soen пише:
Sorry... Але коли хтось западає на зірку це аж ніяк не кохання... Як можна закохатись в людину навіть не знаючи її...
Якраз про це я і говорю...
Я не твОЯ Любитель
К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 11 Груд 2006, 21:27
Вампірятко пише:
Soen пише:
Можна закохатися в людину поба4ивши її пару разів, тоді ти закохуєшся в її образ...
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пн 11 Груд 2006, 21:28
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Soen пише:
Можна закохатися в людину поба4ивши її пару разів, тоді ти закохуєшся в її образ...
Можливо...але тоді це вже не кохання, а захоплення...
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Пт 15 Груд 2006, 16:24
Вампірятко пише:
stellina пише:
Я також з тобою згідна...почуття мають бути чесними... Мені дуже не подобаються дівчата, які закохаються в "зірок" НЕ знаючи людини, вони готові за ради неї на ВСЕ... Також мені шкода Остапа... в нього закохуються його фанатки, не розуміючи, що він має дівчину, яку він кохає...
А я НІ ТРОХИ не соромлюсь того,що я Фанатка К.С. , а навпаки дуже за себе горда!!! доречі крім Остапа є ще інші учасники гурту ...і в них теж є БАГАТО Фанаток які так само в них закохуються... P.S.інколи думай ШО ти пишеш...
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Сб 16 Груд 2006, 01:38
Ominous:) пише:
Вампірятко пише:
stellina пише:
А я НІ ТРОХИ не соромлюсь того,що я Фанатка К.С. , а навпаки дуже за себе горда!!! доречі крім Остапа є ще інші учасники гурту ...і в них теж є БАГАТО Фанаток які так само в них закохуються... P.S.інколи думай ШО ти пишеш...
Я написала свою думку...і як я це ба4у зі сторони... Про Остапа, це я навела приклад...і написала лише тому, що знаю багатьох дівчат, яким він подобається і які саме від нього фанатіють... також тому, що в колі моїх знайомих, є люди, які близькі до Остапа і вони знають багато цікавих фактів про його прихильниць, про які я б не хотіла говорити на форумі...!!! звичайно, що і в інших у4асників групи є фанатки, але нажаль я їх не знаю...
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Сб 16 Груд 2006, 01:52
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Soen пише:
Знаєте що, я обдумала ситуації, які були в мене і в моїх друзів...і зробила висновок, що закохатись в людину з першого погляду можна...!!! Всі думки про неї... спо4атку це просто захоплення, а з 4асом ти закохуєшся... Але після знайомства і подальшого спілкування з цією людиною ти дізнаєшся про неї зовсім інше ...! Всі мрії, ілюзії, сподівання розбиваються на частинки... і ти роз4аровуєшся в людині ... настає дипресія ... Після того, як ти "прийдеш до себе", як все зрозумієш, ти думаєш: "Що це було зі мною?..Я закохалась в зовсім іншу людину!... ЦЕ БУЛИ ТІЛЬКИ МОЇ СОЛОДКІ МРІЇ..."
sumsung Адміністратор
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Сб 16 Груд 2006, 02:03
Вампірятко пише:
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Soen пише:
Знаєте що, я обдумала ситуації, які були в мене і в моїх друзів...і зробила висновок, що закохатись в людину з першого погляду можна...!!! Всі думки про неї... спо4атку це просто захоплення, а з 4асом ти закохуєшся... Але після знайомства і подальшого спілкування з цією людиною ти дізнаєшся про неї зовсім інше ...! Всі мрії, ілюзії, сподівання розбиваються на частинки... і ти роз4аровуєшся в людині ... настає дипресія ... Після того, як ти "прийдеш до себе", як все зрозумієш, ти думаєш: "Що це було зі мною?..Я закохалась в зовсім іншу людину!... ЦЕ БУЛИ ТІЛЬКИ МОЇ СОЛОДКІ МРІЇ..."
ти надто багато думаєш... кохання це не фізика чи математика, тут прорахувати нічого неможливо... кохання повинне будуватись на відчуттях і чим більше його обговорювати - тим, як би це сказати, це не добре короче)))
Тема: Re: СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОХАННЯ? Сб 16 Груд 2006, 19:07
sumsung пише:
Вампірятко пише:
Вампірятко пише:
MercuRy!=) пише:
Вампірятко пише:
Soen пише:
ти надто багато думаєш... кохання це не фізика чи математика, тут прорахувати нічого неможливо... кохання повинне будуватись на відчуттях і чим більше його обговорювати - тим, як би це сказати, це не добре короче)))
Коли ти закохуєшся в людину ти не думаєш добре це , чи ні, це відбувається мимоволі, і тоді тобі здається що його посмішка- це кайдани які замикають твоє серце у світ без ілюзій і сподівань...Його погляд-грати які не пропускають жодного променя сонця...і саме тоді відбувається боротьба,де найважливіша перемога,це перемога над собою...І не має якихось образів,є тільки люди і перші враження про них..