К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: Best song Пн 11 Груд 2006, 04:01
Вампірятко пише:
Soen пише:
_Nika пише:
Велике прохання! Розмістіть на цьому сайті тексти пісень.
Без питань...Але після сесії...
Також для покращення сайту не помішала б, оперативність...наприклад, в рубриці "концерти" не опубліковували їх виступи(Лялька, Далі...), затримуються фотки з сольника... Так, що здавай сесію...і до роботи !!!
ми вирішили не обновляти саме на сайті інформацію, а сконцентрувати свою і вашу увагу на форумі
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Best song Пн 11 Груд 2006, 11:21
sumsung пише:
Вампірятко пише:
Soen пише:
_Nika пише:
Також для покращення сайту не помішала б, оперативність...наприклад, в рубриці "концерти" не опубліковували їх виступи(Лялька, Далі...), затримуються фотки з сольника... Так, що здавай сесію...і до роботи !!!
ми вирішили не обновляти саме на сайті інформацію, а сконцентрувати свою і вашу увагу на форумі
Не гони...
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Best song Пн 11 Груд 2006, 11:26
Вампірятко пише:
Soen пише:
_Nika пише:
Як я можу вам відмовити...
masja Відвідувач
К-ть повідомлень : 1 Registration date : 13.07.2007
Тема: Re: Best song Пт 13 Лип 2007, 13:28
а на мою думку всі пісні по-своєму просто супер.зовсім не давно зрозуміла що саме це шукала все життя
$iriu$ Відвідувач
К-ть повідомлень : 1 Registration date : 17.07.2007
Тема: Re: Best song Вт 17 Лип 2007, 14:34
А я в захваті від пісні "Так хочется тиші". Ви навіть неуявляєте, що ця пісня зробила для мене!
CatchMySpirit Відвідувач
К-ть повідомлень : 9 Age : 30 Registration date : 03.03.2008
Тема: Re: Best song Пн 03 Бер 2008, 13:23
Пісня, від якої божеволію - "так хочеться тиші".....мені здається вона - найкраща зі всіх....
voloshka Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 32 Localisation : Дніпропетровськ Registration date : 13.04.2008
Тема: Re: Best song Нд 13 Квіт 2008, 22:25
"Сльози міста" я готова слухати цю пісню усю ніч, і наступну, і ще наступну.... Сьогодні цілий день пісні "КС" у плей-листі. Я божеволію... таке приємне божевілля))))) і готова повторювати знову і знову "місто плаче знов і знов..я кричу моя любов....еххххх.....місто плаче знов і знов...я кричу моя любов, відгукнись хоча б на мить.....
Delium Відвідувач
К-ть повідомлень : 3 Registration date : 15.06.2008
Тема: Re: Best song Пн 16 Черв 2008, 21:35
Вечір намалюю я )) супер пісня)
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Best song Чт 19 Черв 2008, 18:11
voloshka пише:
"Сльози міста" я готова слухати цю пісню усю ніч, і наступну, і ще наступну....
мені вона подо за те, що вона інша, тут намішано трохи блюзу, трохи дисонуючих акордів і потенційне бажання зняти на цю пісню якісний кліп))