Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Покурим))

Перейти донизу 
+9
я-ваша мріЯ
Ominous:)
Soen
Божка
Рома_КС(0w1fd)
stellina
Solder
brother
sumsung
13 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3

Куриш?
Угу
Покурим)) - Сторінка 3 Vote_lcap25%Покурим)) - Сторінка 3 Vote_rcap
 25% [ 6 ]
Неа
Покурим)) - Сторінка 3 Vote_lcap75%Покурим)) - Сторінка 3 Vote_rcap
 75% [ 18 ]
Усього проголосувало : 24

АвторПовідомлення
Soen
Адміністратор
Soen

К-ть повідомлень : 58
Registration date : 14.10.2006

Покурим)) - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeВт 22 Травень 2007, 10:17

Kurie пише:
Це й справді так ... Люди , бережіть здоров'я , може , воно ще вам знадобиться ......)

З однієї сторони ти повністю права... але мушу з тобою не погодитись... якщо насправді людині подобається курити для чого себе обмежувати... і так ніхто не знає скільки кому відведено і як закінчиться його життя...
Повернутися до початку Перейти донизу
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeВт 22 Травень 2007, 20:15

Soen пише:
Kurie пише:
Це й справді так ... Люди , бережіть здоров'я , може , воно ще вам знадобиться ......)

З однієї сторони ти повністю права... але мушу з тобою не погодитись... якщо насправді людині подобається курити для чого себе обмежувати... і так ніхто не знає скільки кому відведено і як закінчиться його життя...
людина - біоСОЦІАЛЬНА істота, тому змушена жити в суспільстві. А тому в окремих випадках треба рахуватися не лише з власними "хочу". А якщо в когось астма, не дай Боже?.. До речі, нерідко в маршрутках, коли водій починає палити, можна почути від якоїсь пані: "Загасіть, будь ласка. *далі - пояснення діагнозу*".

Я найбільше терпіти не можу, коли палять дівчата. Просто тому, що, взагалі-то, їм ще народжувати в майбутньому...
http://d-avis.livejournal.com
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeЧт 24 Травень 2007, 11:03

Чугайстреня пише:
Soen пише:
Kurie пише:

людина - біоСОЦІАЛЬНА істота, тому змушена жити в суспільстві. А тому в окремих випадках треба рахуватися не лише з власними "хочу". А якщо в когось астма, не дай Боже?.. До речі, нерідко в маршрутках, коли водій починає палити, можна почути від якоїсь пані: "Загасіть, будь ласка. *далі - пояснення діагнозу*".

Я найбільше терпіти не можу, коли палять дівчата. Просто тому, що, взагалі-то, їм ще народжувати в майбутньому...
філософ млін))
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeНд 27 Травень 2007, 21:24

А ДИНАМО виграло Кубок України!!!! =)))))
Всіх, хто також розділяє мою радість, ВІТАЮ!!))))
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeНд 27 Травень 2007, 21:40

Чугайстреня пише:
тут багато Львівських, спокійніше з емоціями.... afro
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeНд 27 Травень 2007, 22:27

sumsung пише:
Чугайстреня пише:
А що, львівські в таких випадках підтримують ШАХТАР!!!??????
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 28 Травень 2007, 01:19

Чугайстреня пише:
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
та ні , в нас своя команда і вболіваєм ми за неї))
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 28 Травень 2007, 09:32

sumsung пише:
Чугайстреня пише:
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
та ні , в нас своя команда і вболіваєм ми за неї))
Я знаю, що у вас є своя команда))
Якось дивно, що ви лише за неї...( Адже у фіналі саме ДИНАМО і ШАХТАР завжди зустрічаються...
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 28 Травень 2007, 11:39

Чугайстреня пише:

Якось дивно, що ви лише за неї...( Адже у фіналі саме ДИНАМО і ШАХТАР завжди зустрічаються...
гм, надія помирає останньою))
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 28 Травень 2007, 11:50

sumsung пише:
Чугайстреня пише:

)) нічого, у вас все попереду)) а прикольно, до речі, з "Шахтарем" вийшло цього разу) (я про ваш із гірниками матч, коли 0:0 був рахунок))))
надія точно є)
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 28 Травень 2007, 12:52

Чугайстреня пише:
sumsung пише:
Чугайстреня пише:

)) нічого, у вас все попереду)) а прикольно, до речі, з "Шахтарем" вийшло цього разу) (я про ваш із гірниками матч, коли 0:0 був рахунок))))
надія точно є)
ага, тільки я на дачі бухав з друзями)) жалко, що пропустив...
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 28 Травень 2007, 13:04

sumsung пише:

нічого, в "Шахтаря" останнім часом глюки часто трапляються, ще надивишся))
прикро, що ви тільки наприкінці розкочегарилися, лише сьоме місце зайняли в результаті(
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 28 Травень 2007, 13:06

Чугайстреня пише:
sumsung пише:

прикро, що ви тільки наприкінці розкочегарилися, лише сьоме місце зайняли в результаті(
рідко зустрічаю дівчат, котрі люблять футбол)
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 28 Травень 2007, 13:20

sumsung пише:
Чугайстреня пише:
sumsung пише:

рідко зустрічаю дівчат, котрі люблять футбол)
а що тут такого?))
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeВт 12 Черв 2007, 15:18

чого всі мовчать????=(((
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeЧт 28 Черв 2007, 21:52

Чугайстреня пише:
чого всі мовчать????=(((
незнаю, всі якісь на кумарі))
CatchMySpirit
Відвідувач
CatchMySpirit

К-ть повідомлень : 9
Registration date : 03.03.2008

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeПн 03 Бер 2008, 13:45

Люди, які курять - слабі духом, це ті, які не можуть досягти чогось в житті, і думають шо, як будуть смалити, то їм всьо вийде lol! lol! lol! ненавиджу хлопців, які курять.........фу....дим з рота, з вух і з носа, а сморід - бееПокурим)) - Сторінка 3 Bad. Це не гарно і просто не етично і виглядає воно отак - Покурим)) - Сторінка 3 Drag
Soen
Адміністратор
Soen

К-ть повідомлень : 58
Registration date : 14.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeСб 08 Бер 2008, 10:09

CatchMySpirit пише:
Люди, які курять - слабі духом, це ті, які не можуть досягти чогось в житті, і думають шо, як будуть смалити, то їм всьо вийде lol! lol! lol! ненавиджу хлопців, які курять.........фу....дим з рота, з вух і з носа, а сморід - бееПокурим)) - Сторінка 3 Bad. Це не гарно і просто не етично і виглядає воно отак - Покурим)) - Сторінка 3 Drag

цікава думка...Smile не чув раніше таких... смішно...Smile а ти знаєш, що більша частина людей, які були визнані суспільством геніальними, курили... хоч, і таких які це роблять заради того, що ти описала теж багатенько... але сумніваюсь, що людину, яка курить можна назвати слабкою духом або такою яка не може чогось досягти... це взагалі не можна вважати критерієм для оцінювання... це лише твоя суб'єктивна думка...
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeСб 08 Бер 2008, 21:41

Soen пише:

цікава думка...Smile не чув раніше таких... смішно...Smile а ти знаєш, що більша частина людей, які були визнані суспільством геніальними, курили... хоч, і таких які це роблять заради того, що ти описала теж багатенько... але сумніваюсь, що людину, яка курить можна назвати слабкою духом або такою яка не може чогось досягти... це взагалі не можна вважати критерієм для оцінювання... це лише твоя суб'єктивна думка...
No
я теж не люблю, коли хлопці палять. І сморід дійсно бісить. А ще мене нудить,к оли поруч палять. Поки що не блювала від того, але пару разів була дуууууже до цього близька.
часто палити починають саме СЛАБКІ люди. Часто в ситуації, коли типу це має допомогти.
CatchMySpirit
Відвідувач
CatchMySpirit

К-ть повідомлень : 9
Registration date : 03.03.2008

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitimeВт 11 Бер 2008, 23:51

Цитата :

Звичайно, що це не можна вважати критерієм, але в дуже багатьох випадках стається саме так.......особливо цьому піддаються дівчата, от реальний приклад з життя: Дівчина розійшлася з хлопцем, вона до нього дзвонила, писала а він на неї просто не звертав увагу.., вона почала курити...колись то я її за тим ділом чорним побачила, я питаю, нашо тобі тої зарази?, а вона мені каже, що якби не сигарета, то вона б закінчила життя самогубством через своє нерозділене коханняПокурим)) - Сторінка 3 Brunette..........мене аж осяяло, я собі так подумала: Курко!!! Яке нерозділене кохання, ти - молода, вродлива, спровнена енергії, в тебе ще все по переду, то дурне кохання ти за рік забудеш, як пити дати, а тут ти собі будеш життя наніц портити через якісь сигарети, які ніколи не помагали, не помагають і не будуть помагати тобі його забути......... Я особисто страх, як боюся тої травички, навіть в руки не беру...беее, мені навіть бритко якосьПокурим)) - Сторінка 3 BadПокурим)) - Сторінка 3 Bad, Треба якось старатися своє життя розмалювати в яскраві барви, а не перетворити все в туман він сигаретного диму.........шурупати требаПокурим)) - Сторінка 3 Comando
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Покурим))   Покурим)) - Сторінка 3 Icon_minitime

Покурим))
Повернутися до початку 
Сторінка 3 з 3Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: