К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Покурим)) Вт 22 Травень 2007, 10:17
Kurie пише:
Це й справді так ... Люди , бережіть здоров'я , може , воно ще вам знадобиться ......)
З однієї сторони ти повністю права... але мушу з тобою не погодитись... якщо насправді людині подобається курити для чого себе обмежувати... і так ніхто не знає скільки кому відведено і як закінчиться його життя...
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Покурим)) Вт 22 Травень 2007, 20:15
Soen пише:
Kurie пише:
Це й справді так ... Люди , бережіть здоров'я , може , воно ще вам знадобиться ......)
З однієї сторони ти повністю права... але мушу з тобою не погодитись... якщо насправді людині подобається курити для чого себе обмежувати... і так ніхто не знає скільки кому відведено і як закінчиться його життя...
людина - біоСОЦІАЛЬНА істота, тому змушена жити в суспільстві. А тому в окремих випадках треба рахуватися не лише з власними "хочу". А якщо в когось астма, не дай Боже?.. До речі, нерідко в маршрутках, коли водій починає палити, можна почути від якоїсь пані: "Загасіть, будь ласка. *далі - пояснення діагнозу*".
Я найбільше терпіти не можу, коли палять дівчата. Просто тому, що, взагалі-то, їм ще народжувати в майбутньому...
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: Покурим)) Чт 24 Травень 2007, 11:03
Чугайстреня пише:
Soen пише:
Kurie пише:
людина - біоСОЦІАЛЬНА істота, тому змушена жити в суспільстві. А тому в окремих випадках треба рахуватися не лише з власними "хочу". А якщо в когось астма, не дай Боже?.. До речі, нерідко в маршрутках, коли водій починає палити, можна почути від якоїсь пані: "Загасіть, будь ласка. *далі - пояснення діагнозу*".
Я найбільше терпіти не можу, коли палять дівчата. Просто тому, що, взагалі-то, їм ще народжувати в майбутньому...
філософ млін))
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Покурим)) Нд 27 Травень 2007, 21:24
А ДИНАМО виграло Кубок України!!!! =))))) Всіх, хто також розділяє мою радість, ВІТАЮ!!))))
sumsung Адміністратор
Тема: Re: Покурим)) Нд 27 Травень 2007, 21:40
Чугайстреня пише:
А ДИНАМО виграло Кубок України!!!! =))))) Всіх, хто також розділяє мою радість, ВІТАЮ!!))))
тут багато Львівських, спокійніше з емоціями....
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Покурим)) Нд 27 Травень 2007, 22:27
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
А що, львівські в таких випадках підтримують ШАХТАР!!!??????
sumsung Адміністратор
Тема: Re: Покурим)) Пн 28 Травень 2007, 01:19
Чугайстреня пише:
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
та ні , в нас своя команда і вболіваєм ми за неї))
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Покурим)) Пн 28 Травень 2007, 09:32
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
та ні , в нас своя команда і вболіваєм ми за неї))
Я знаю, що у вас є своя команда)) Якось дивно, що ви лише за неї...( Адже у фіналі саме ДИНАМО і ШАХТАР завжди зустрічаються...
sumsung Адміністратор
Тема: Re: Покурим)) Пн 28 Травень 2007, 11:39
Чугайстреня пише:
Якось дивно, що ви лише за неї...( Адже у фіналі саме ДИНАМО і ШАХТАР завжди зустрічаються...
гм, надія помирає останньою))
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Покурим)) Пн 28 Травень 2007, 11:50
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
Якось дивно, що ви лише за неї...( Адже у фіналі саме ДИНАМО і ШАХТАР завжди зустрічаються...
)) нічого, у вас все попереду)) а прикольно, до речі, з "Шахтарем" вийшло цього разу) (я про ваш із гірниками матч, коли 0:0 був рахунок)))) надія точно є)
sumsung Адміністратор
Тема: Re: Покурим)) Пн 28 Травень 2007, 12:52
Чугайстреня пише:
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
)) нічого, у вас все попереду)) а прикольно, до речі, з "Шахтарем" вийшло цього разу) (я про ваш із гірниками матч, коли 0:0 був рахунок)))) надія точно є)
ага, тільки я на дачі бухав з друзями)) жалко, що пропустив...
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Покурим)) Пн 28 Травень 2007, 13:04
sumsung пише:
нічого, в "Шахтаря" останнім часом глюки часто трапляються, ще надивишся)) прикро, що ви тільки наприкінці розкочегарилися, лише сьоме місце зайняли в результаті(
sumsung Адміністратор
Тема: Re: Покурим)) Пн 28 Травень 2007, 13:06
Чугайстреня пише:
sumsung пише:
нічого, в "Шахтаря" останнім часом глюки часто трапляються, ще надивишся)) прикро, що ви тільки наприкінці розкочегарилися, лише сьоме місце зайняли в результаті(
рідко зустрічаю дівчат, котрі люблять футбол)
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Покурим)) Пн 28 Травень 2007, 13:20
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
sumsung пише:
рідко зустрічаю дівчат, котрі люблять футбол)
а що тут такого?))
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Покурим)) Вт 12 Черв 2007, 15:18
чого всі мовчать????=(((
sumsung Адміністратор
Тема: Re: Покурим)) Чт 28 Черв 2007, 21:52
Чугайстреня пише:
чого всі мовчать????=(((
незнаю, всі якісь на кумарі))
CatchMySpirit Відвідувач
К-ть повідомлень : 9 Age : 30 Registration date : 03.03.2008
Тема: Re: Покурим)) Пн 03 Бер 2008, 13:45
Люди, які курять - слабі духом, це ті, які не можуть досягти чогось в житті, і думають шо, як будуть смалити, то їм всьо вийде ненавиджу хлопців, які курять.........фу....дим з рота, з вух і з носа, а сморід - бее. Це не гарно і просто не етично і виглядає воно отак -
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Покурим)) Сб 08 Бер 2008, 10:09
CatchMySpirit пише:
Люди, які курять - слабі духом, це ті, які не можуть досягти чогось в житті, і думають шо, як будуть смалити, то їм всьо вийде ненавиджу хлопців, які курять.........фу....дим з рота, з вух і з носа, а сморід - бее. Це не гарно і просто не етично і виглядає воно отак -
цікава думка... не чув раніше таких... смішно... а ти знаєш, що більша частина людей, які були визнані суспільством геніальними, курили... хоч, і таких які це роблять заради того, що ти описала теж багатенько... але сумніваюсь, що людину, яка курить можна назвати слабкою духом або такою яка не може чогось досягти... це взагалі не можна вважати критерієм для оцінювання... це лише твоя суб'єктивна думка...
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Покурим)) Сб 08 Бер 2008, 21:41
Soen пише:
цікава думка... не чув раніше таких... смішно... а ти знаєш, що більша частина людей, які були визнані суспільством геніальними, курили... хоч, і таких які це роблять заради того, що ти описала теж багатенько... але сумніваюсь, що людину, яка курить можна назвати слабкою духом або такою яка не може чогось досягти... це взагалі не можна вважати критерієм для оцінювання... це лише твоя суб'єктивна думка...
я теж не люблю, коли хлопці палять. І сморід дійсно бісить. А ще мене нудить,к оли поруч палять. Поки що не блювала від того, але пару разів була дуууууже до цього близька. часто палити починають саме СЛАБКІ люди. Часто в ситуації, коли типу це має допомогти.
CatchMySpirit Відвідувач
К-ть повідомлень : 9 Age : 30 Registration date : 03.03.2008
Тема: Re: Покурим)) Вт 11 Бер 2008, 23:51
Цитата :
цікава думка...Smile не чув раніше таких... смішно...Smile а ти знаєш, що більша частина людей, які були визнані суспільством геніальними, курили... хоч, і таких які це роблять заради того, що ти описала теж багатенько... але сумніваюсь, що людину, яка курить можна назвати слабкою духом або такою яка не може чогось досягти... це взагалі не можна вважати критерієм для оцінювання... це лише твоя суб'єктивна думка...
Звичайно, що це не можна вважати критерієм, але в дуже багатьох випадках стається саме так.......особливо цьому піддаються дівчата, от реальний приклад з життя: Дівчина розійшлася з хлопцем, вона до нього дзвонила, писала а він на неї просто не звертав увагу.., вона почала курити...колись то я її за тим ділом чорним побачила, я питаю, нашо тобі тої зарази?, а вона мені каже, що якби не сигарета, то вона б закінчила життя самогубством через своє нерозділене кохання..........мене аж осяяло, я собі так подумала: Курко!!! Яке нерозділене кохання, ти - молода, вродлива, спровнена енергії, в тебе ще все по переду, то дурне кохання ти за рік забудеш, як пити дати, а тут ти собі будеш життя наніц портити через якісь сигарети, які ніколи не помагали, не помагають і не будуть помагати тобі його забути......... Я особисто страх, як боюся тої травички, навіть в руки не беру...беее, мені навіть бритко якось, Треба якось старатися своє життя розмалювати в яскраві барви, а не перетворити все в туман він сигаретного диму.........шурупати треба