Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!

Перейти донизу 
5 користувачів
АвторПовідомлення
Рома_КС(0w1fd)
Любитель
Рома_КС(0w1fd)

К-ть повідомлень : 32
Registration date : 31.10.2006

13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
ПовідомленняТема: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeПн 03 Бер 2008, 23:54

НАРЕШТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ДАВНО ЗАПЛАНОВАНИЙ СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ ГРУПИ КОЖНОМУ СВОЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЧЕКАЄМО ВАС!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Повернутися до початку Перейти донизу
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeСр 05 Бер 2008, 22:45

Рома_КС(0w1fd) пише:
НАРЕШТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ДАВНО ЗАПЛАНОВАНИЙ СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ ГРУПИ КОЖНОМУ СВОЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЧЕКАЄМО ВАС!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

чуваки, а я чекаю на вас!!!
ну не можу я найближчі два тижні виїзд до Львова зробити((((
http://d-avis.livejournal.com
малышка
Відвідувач
малышка

К-ть повідомлень : 4
Registration date : 22.03.2007

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeНд 09 Бер 2008, 23:28

Хотелось бы посмотреть на тебя, но жаль, получится только на пасху, кстати а когда она?
Желаю удачи!!!!
RIvne RYLUT6!
Слухач

К-ть повідомлень : 24
Registration date : 08.07.2007

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeСб 15 Бер 2008, 17:22

Круто, але я до ЛЬовава приїхала на 5 днів раніше lol! lol!
Доречі, як пройшов концерт???? Question Question Question
Певно на славу відлабали Razz flower Question Question Question
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeСб 15 Бер 2008, 17:34

RIvne RYLUT6! пише:

До речі, як пройшов концерт???? Question Question Question
Певно на славу відлабали Razz flower Question Question Question

це в КС звичка така дурненька є - мовчати про те, як виступили... і взагалі... ану звіт давайте для таких от, як я, лузерів, які не змогли приїхати... Exclamation bounce
RIvne RYLUT6!
Слухач

К-ть повідомлень : 24
Registration date : 08.07.2007

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeСб 15 Бер 2008, 20:52

це в КС звичка така дурненька є - мовчати про те, як виступили... і взагалі... ану звіт давайте для таких от, як я, лузерів, які не змогли приїхати... Exclamation bounce[/quote]

ТИ не одна така, так що не так образливо має бути flower flower
Може все таки вони поділяться своїми емоціями!!!!???
Чуєте КС!!!!!!!!!!!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Roman
Слухач
Roman

К-ть повідомлень : 17
Registration date : 05.12.2007

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeНд 16 Бер 2008, 17:53

ПРИВІТ ВСІМ!!!!!!
Спочатку дякуєм Вам,нашим прихильникам,за підтримку!!!!! cheers
А концерт вдався на славу(звичайно ж своїми проколами),але взагалі все було СУПЕР!!!!!!!!!!!!! Після закінчення я не знайшов незадоволених людей,а я дуже с т а р а в с я !!!! Smile
Зараз ми вже в роботі над наступним концертом,який відбудеться вже через місяць,так що хто не зміг попасти цього разу,є ще одна нагода!
до зустрічі на концертах,ХАЙ ЖИВЕ ХАРДА!!!!!
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeНд 16 Бер 2008, 21:37

Roman пише:
ПРИВІТ ВСІМ!!!!!!
Спочатку дякуєм Вам,нашим прихильникам,за підтримку!!!!! cheers
А концерт вдався на славу(звичайно ж своїми проколами),але взагалі все було СУПЕР!!!!!!!!!!!!! Після закінчення я не знайшов незадоволених людей,а я дуже с т а р а в с я !!!! Smile
Зараз ми вже в роботі над наступним концертом,який відбудеться вже через місяць,так що хто не зміг попасти цього разу,є ще одна нагода!
до зустрічі на концертах,ХАЙ ЖИВЕ ХАРДА!!!!!

чуваки, я так маю надію, що то десь після 20х чисел буде... бо тоді я, може, нарешті доїду)))
а ви КОЛИ до КИЄВА????
рада, що все було круто!))
Roman
Слухач
Roman

К-ть повідомлень : 17
Registration date : 05.12.2007

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeПн 17 Бер 2008, 16:32

В Києві теж скоро появимся,принаймі дуже хочем і стараємся!!!!!!!!! Very Happy Smile
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeНд 13 Квіт 2008, 22:48

Все, чуваки. терпіння шаленого Чугайтреня просто зійшло нанівець!!! affraid
Exclamation Twisted Evil
коротше, давайте мені дату, коли ви там наступного разу приїдете до Києва і коли наступний концерт у Львові. І де обіцяний запис диска, га?
чого всі мовчать?? народ!!!!
весна прийшла!!! Сплячка скінчилася!!!
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: 13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!   13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime

13 березня,клуб PICASSO-ВЕЛИКА ПОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: