це в КС звичка така дурненька є - мовчати про те, як виступили... і взагалі... ану звіт давайте для таких от, як я, лузерів, які не змогли приїхати... [/quote]
ТИ не одна така, так що не так образливо має бути Може все таки вони поділяться своїми емоціями!!!!??? Чуєте КС!!!!!!!!!!!!!!
Roman Слухач
К-ть повідомлень : 17 Age : 37 Localisation : Lviv Registration date : 05.12.2007
ПРИВІТ ВСІМ!!!!!! Спочатку дякуєм Вам,нашим прихильникам,за підтримку!!!!! А концерт вдався на славу(звичайно ж своїми проколами),але взагалі все було СУПЕР!!!!!!!!!!!!! Після закінчення я не знайшов незадоволених людей,а я дуже с т а р а в с я !!!! Зараз ми вже в роботі над наступним концертом,який відбудеться вже через місяць,так що хто не зміг попасти цього разу,є ще одна нагода! до зустрічі на концертах,ХАЙ ЖИВЕ ХАРДА!!!!!
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
ПРИВІТ ВСІМ!!!!!! Спочатку дякуєм Вам,нашим прихильникам,за підтримку!!!!! А концерт вдався на славу(звичайно ж своїми проколами),але взагалі все було СУПЕР!!!!!!!!!!!!! Після закінчення я не знайшов незадоволених людей,а я дуже с т а р а в с я !!!! Зараз ми вже в роботі над наступним концертом,який відбудеться вже через місяць,так що хто не зміг попасти цього разу,є ще одна нагода! до зустрічі на концертах,ХАЙ ЖИВЕ ХАРДА!!!!!
чуваки, я так маю надію, що то десь після 20х чисел буде... бо тоді я, може, нарешті доїду))) а ви КОЛИ до КИЄВА???? рада, що все було круто!))
Roman Слухач
К-ть повідомлень : 17 Age : 37 Localisation : Lviv Registration date : 05.12.2007
Все, чуваки. терпіння шаленого Чугайтреня просто зійшло нанівець!!!
коротше, давайте мені дату, коли ви там наступного разу приїдете до Києва і коли наступний концерт у Львові. І де обіцяний запис диска, га? чого всі мовчать?? народ!!!! весна прийшла!!! Сплячка скінчилася!!!