Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Новорічні історії...

Перейти донизу 
2 користувачів
АвторПовідомлення
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

Новорічні історії... Empty
ПовідомленняТема: Новорічні історії...   Новорічні історії... Icon_minitimeЧт 03 Січ 2008, 22:41

Хто, як, де і з ким святкував?
Повернутися до початку Перейти донизу
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Новорічні історії...   Новорічні історії... Icon_minitimeЧт 03 Січ 2008, 22:47

я тримався до останнього з надією поспати в цю феєричну ніч дома)) але дехто з моїх друзів затянули мене з собою відсвяткувати... В 18 год опиняюсь я в Винничках, таке собі глухе місце за Львовом)) До 22 я вже був пяний і накурений, а пів першої вже виходив з будинку шукати звязок щоб таксі визвати (в мене лайф)... От ідем ми з 2 друзями і мрієм попасти на рідний Сихів, і нам таки пощастило. Нам попався таксіст котрий завіз нас на Сихів за 30 грн!!!)) І в 2 ночі ми вже на Довженка зустрічаєм і напоюєм всіх знайомих котрих ми зустріли. А під ранок, на автопілоті, я нарешті попав додому) Ось така новорічна історія afro
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

ПовідомленняТема: Re: Новорічні історії...   Новорічні історії... Icon_minitimeВт 15 Січ 2008, 11:51

А я просто вдома була. Рідзво цікавіше пройшло... Я в Росію подалася, до Пітера... А росіяни й українська мова - це завжди анекдоти%)))
http://d-avis.livejournal.com
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Новорічні історії...   Новорічні історії... Icon_minitime

Новорічні історії...
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: