Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Наркомани млін...

Перейти донизу 
5 користувачів
АвторПовідомлення
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeЧт 27 Груд 2007, 00:17

Тема наркотиків) Мені цікаво хто шо про них думає, шо до них відносить і хто що "полюбляє")) afro
Повернутися до початку Перейти донизу
RIvne RYLUT6!
Слухач

К-ть повідомлень : 24
Registration date : 08.07.2007

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeПт 28 Груд 2007, 18:02

Наприклад, для мене то наркотики бувать різні....
Телевізор, комп, нет...... це також своєрідна наркотична жалежність...
Я не люблю бути в кайданах, тому я за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!!!

ТОбто кожному своЄ Very Happy Smile
sumsung
Адміністратор
sumsung

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeПт 28 Груд 2007, 23:15

RIvne RYLUT6! пише:

тобто у всьому можна побачити наркотики)) зрачить ти проти всього... Idea
RIvne RYLUT6!
Слухач

К-ть повідомлень : 24
Registration date : 08.07.2007

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeНд 30 Груд 2007, 18:12

sumsung пише:
RIvne RYLUT6! пише:

тобто у всьому можна побачити наркотики)) зрачить ти проти всього... Idea

Ні, ........
просто потрібно радіти життю, а не приковувати себе...
хоча якщо від цього отримуєш задоволення, то це .....
Таке життя....
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeНд 30 Груд 2007, 18:58

Я категорично проти наркотиків. людина сама собі робюить проблеми і так само власноруч можу з них вилізти. Наркотики обмежують.
Була цього року в Болгарії, мала сумний досвід спілкування із "золотою молоддю", яка перед кожним походом до клубу не могла не закинутися феном, ін-янем або кокаїном. Натомість смішно було потім десь після третьої ночі спостерігати, як коматозники приклеюються до стінок і вже просто ледь ворушаться, а Даша (я себто), необхапана й геть твереза, одна на весь танцпол продовжує гоцати як і три години тому... Не в перше з цим зіштовхнулася і, думаю, не востаннє.
http://d-avis.livejournal.com
sumsung
Адміністратор
sumsung

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeЧт 03 Січ 2008, 22:39

Як вам ситуація у Львові? Мені, наприклад, багато хто зауважував, що у Львові "вбиваються" майже всі... Хто як думає?
В@мп!рятко:)
Фанат

К-ть повідомлень : 62
Registration date : 18.11.2006

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeПт 04 Січ 2008, 22:03

a xto 4yv 4ergovi 4ytku....w4o v nas, tobto y Ljvovi..... new4odavno, 4u v marwrytxci 4u v Biti, vkolkololu div4uni wpruc zi spidom...i kunylu v symky zapusky "teper tu taka jak mu..." Ja vzhe bagsto vid kogo 4yla cjy istorijy....ale vvazhajy jiji 4ergovum raskazom!!!!!
Фанат

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeПт 04 Січ 2008, 22:08

sumsung пише:
Як вам ситуація у Львові? Мені, наприклад, багато хто зауважував, що у Львові "вбиваються" майже всі... Хто як думає?

Ny, majzhe vsi, ce vzhe troxu perebiljjweno.......ale vusta4aje..............
sumsung
Адміністратор
sumsung

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeНд 06 Січ 2008, 03:22

В@мп!ряткоSmile пише:
a xto 4yv 4ergovi 4ytku....w4o v nas, tobto y Ljvovi..... new4odavno, 4u v marwrytxci 4u v Biti, vkolkololu div4uni wpruc zi spidom...i kunylu v symky zapusky "teper tu taka jak mu..." Ja vzhe bagsto vid kogo 4yla cjy istorijy....ale vvazhajy jiji 4ergovum raskazom!!!!!
постарайся не вживати трансліт на форумі (важко читати), а на рахунок історії то думаю шо це "поламаний телефон", чутки, які люблять дівчата))
sumsung
Адміністратор
sumsung

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeСр 09 Січ 2008, 12:00

цікаво, але до мене недавно сестра двоюредна (кузина) зайшла в гості то таку саму про метро розказувала... ймовірність того шо то правда зростає
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeСр 09 Січ 2008, 12:31

sumsung пише:
цікаво, але до мене недавно сестра двоюредна (кузина) зайшла в гості то таку саму про метро розказувала... ймовірність того шо то правда зростає

У Пітері й Москві про це весь час говорять, у Дніпропетровську таке чула не раз, у Миколаєві, а в Кижві лише пару разів... Точно знаю, що така зараза по світу ходить... і до України теж долізла. Кажуть, що підкладають на сидіння й прив"язують до поручнів...
Фанат

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeСр 09 Січ 2008, 16:02

sumsung пише:
...А як на мене...це чергові чутки...діагноз спіду встановлюеться місяцями...ну аж ніяк не на наступний день...просто чутки про маньяка(згадайте минулий рік) вже не в моді...і наші львівяни вирішили нову історію придумати.....ну це моя думка.... а ше мені здаеться...шо взагалі поннятя спід не існуе...це все зняття грошей...знайомий розповідав випадок(детально не памятаю): його колись близький друг захворів...пішов провіритись..і йому чомусь зробили аналізи спіду...тест був позитивним....йому виписали купу протидійних засобів...але насправді в нього було зовсім інше захворювання(здаеться апендицит..чи шось з дихальними шляхами повязано...не памятаю то4но...ну зовсім не повязано зі спідом.,)...ну і ті таблетки проти спіду зробили лише загострення на ту хворобу,яка в нього дійсно була.,..і 20тирічний хлопець скінчався.... лише після смерті....робили детальні досліджування...і виювилось, що спіду в нього й приблизно не було....тест був хибним...Таких випадків е безліч,.. Тому після них не погано було б задуматись над питаннями нашої медицини і чи взагалі варто довіряти лікарям?
CatchMySpirit
Відвідувач
CatchMySpirit

К-ть повідомлень : 9
Registration date : 03.03.2008

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeСр 12 Бер 2008, 00:24

Це вже не про наркотики і снід, а про наших "супер-пупер" лікарів, які тобі золоті гори понавигадують, тікі гроші плати.... А наркоманія реально зростає, а показники сніду взагалі вражають.........недавно бачила фільм про віл снід.....аж мурашки по тілі пішли.....скоро ми всі повимираєм, як кури, якщо не оговтаємось...А щодо оцієї казочки про шприци, то це правда, просто так ніхто б нічого не говорив, тимбільше все збігається не в одномі місті, пліткарки всьоди різні, тому й якби це були плітки - то були б різні...Взагалі наркоманів не переношу і в деякій мірі боюсь.......Боже, а вони вже на кожному кроці.......навіть найблищі до мене люди, щоб ніколи не подумала.......тому тепер остерігаюсь всього: доверяй, но проверяй!!!! - золоте правилоНаркомани млін... 1_004
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitimeЧт 19 Черв 2008, 18:09

sumsung пише:
я помітила, що у Львові вбиваються випивкою. Але таке всюди. А щодо наркотиків... певно, у мене серед знайомих львів"ян таки нормальні люди попалися...
Спонсорований контент

Наркомани млін... Empty
ПовідомленняТема: Re: Наркомани млін...   Наркомани млін... Icon_minitime

Наркомани млін...
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: