К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Готуємося до Нового Року) Вт 11 Груд 2007, 23:59
Давайте сюди відписуватися щодо планів власне на святкування цього Нового Року (з ким, коли, як, де)), побажань типу "що б я хотів отримати в подарунок" сподівань-планів, орієнтованих уже на справждення після 1.01.2008
І що ви ще не встигли доробити цього року?) Давайте підбивати підсумки!) Чим був цей рік для вас?
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Ср 12 Груд 2007, 15:00
Для мене цей рік став проривним у брейку. Я нарешті почала по-справжньому танцювати))))) я була вожатою в таборі, з"їздила до Болгарії, залізла на дах у центрі міста на День Народження, пила там вино й читала вірші Стуса та Федюка; задиралася на стінки, почала писати роман і рецензії... І все це я хочу продовжити наступного року))) Рік був класним... хай навіть часто імпресіоністичним.
СиНьКа Відвідувач
К-ть повідомлень : 8 Age : 33 Localisation : ЛЬВІВ Registration date : 01.12.2007
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Пт 14 Груд 2007, 03:23
на новий рік хотілося б в Карпати...або відсвяткувати його в підземеллях Львова)))))))))а минулий рік був самим халявним....цей буде не такий.
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Чт 27 Груд 2007, 00:12
Чугайстреня пише:
Давайте сюди відписуватися щодо планів власне на святкування цього Нового Року (з ким, коли, як, де)), побажань типу "що б я хотів отримати в подарунок" сподівань-планів, орієнтованих уже на справждення після 1.01.2008
І що ви ще не встигли доробити цього року?) Давайте підбивати підсумки!) Чим був цей рік для вас?
Новий Рік... гм... в неділю напевне вирішу шо буду робити...)
RIvne RYLUT6! Слухач
К-ть повідомлень : 24 Registration date : 08.07.2007
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Пт 28 Груд 2007, 18:09
Чугайстреня пише:
А в мене немає новорічного настрою, а коли він буде,????? Він пропав, зник, це жахливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
який Новий Рік???? А????
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Пт 28 Груд 2007, 20:30
RIvne RYLUT6! пише:
А в мене немає новорічного настрою, а коли він буде,????? Він пропав, зник, це жахливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
який Новий Рік???? А????
А чого нема настрою?(( настрій робиш собі сам. До 31го числа ще є час) ти встигнеш)
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Сб 29 Груд 2007, 02:08
sumsung пише:
Чугайстреня пише:
Новий Рік... гм... в неділю напевне вирішу шо буду робити...)
tezh same...jakwo i ne v ponedilok))).... PANIKA)))
RIvne RYLUT6! Слухач
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Нд 30 Груд 2007, 18:09
Чугайстреня пише:
RIvne RYLUT6! пише:
який Новий Рік???? А????
А чого нема настрою?(( настрій робиш собі сам. До 31го числа ще є час) ти встигнеш)
Не знаю, можливо через те що з носа капає і кожного дня виступи, але нічого якось буде... Дякую за підтримку, я думаю, що встигну!!! ДякуЮЮЮЮ!!!!!!
Гарного тобі Нового року!!!!!
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Нд 30 Груд 2007, 18:52
RIvne RYLUT6! пише:
Не знаю, можливо через те що з носа капає і кожного дня виступи, але нічого якось буде... Дякую за підтримку, я думаю, що встигну!!! ДякуЮЮЮЮ!!!!!! Гарного тобі Нового року!!!!!
Видужуй тоді швидше, в тебе ціла доба попереду) І не сумуй!))) Щасти й тобі в новому році!)))
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Вт 01 Січ 2008, 14:15
З Новим Роком усіх!)))))))))))))))))))))) Давайте частіше сюди зазирати!))))))))))))))))))))))))))))))))))) Кохання вам взаємного, натхнення, гурту - швидше доїхати до Києва й записати суперовий альбом!))))))))))))))))))))) чекаюууууууууууууу=))) Всіх люблю)
RIvne RYLUT6! Слухач
Тема: Re: Готуємося до Нового Року) Чт 17 Січ 2008, 13:37
Чугайстреня пише:
RIvne RYLUT6! пише:
Не знаю, можливо через те що з носа капає і кожного дня виступи, але нічого якось буде... Дякую за підтримку, я думаю, що встигну!!! ДякуЮЮЮЮ!!!!!! Гарного тобі Нового року!!!!!
Видужуй тоді швидше, в тебе ціла доба попереду) І не сумуй!))) Щасти й тобі в новому році!)))
дякую!!!!!!!!!!!!!!! дуже дуже......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!