К-ть повідомлень : 8 Age : 33 Localisation : ЛЬВІВ Registration date : 01.12.2007
Тема: що обєднує людей? Сб 01 Груд 2007, 16:57
людей може обєднувати приналежність допевного соціального класу,приналежність до певної суб-культури,музичні смаки..погляди на життя)так само ці речі і "розділяють"людей...)а що обєднує ВАс з вашими близькими?
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: що обєднує людей? Сб 01 Груд 2007, 21:04
СиНьКа пише:
людей може обєднувати приналежність допевного соціального класу,приналежність до певної суб-культури,музичні смаки..погляди на життя)так само ці речі і "розділяють"людей...)а що обєднує ВАс з вашими близькими?
Брейк, література, бажання графоманити та бути режисером, сни й Україна))
СиНьКа Відвідувач
К-ть повідомлень : 8 Age : 33 Localisation : ЛЬВІВ Registration date : 01.12.2007
Тема: Re: що обєднує людей? Нд 02 Груд 2007, 00:08
Брейк, література, бажання графоманити та бути режисером, сни й Україна)) круто!....УКраїна то точно...а ше сайт КС...!!!
RIvne RYLUT6! Слухач
К-ть повідомлень : 24 Registration date : 08.07.2007
Тема: Re: що обєднує людей? Пт 28 Груд 2007, 18:16
СиНьКа пише:
К-ть повідомлень : 17 Age : 37 Localisation : Lviv Registration date : 05.12.2007
Тема: Re: що обєднує людей? Ср 06 Серп 2008, 01:38
Дуже добре сказано!!!!всі добрі речі мають об"єднувати,а не завжди так виходить.Але ж це залежить від кожного зокрема - давайте будем більше на нашому сайті спілкуватись,це ж класно!!!!!!!!! так вже "ті всякі контакти" підгрузили,шо аж кричати хочеться........
voloshka Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 32 Localisation : Дніпропетровськ Registration date : 13.04.2008
Тема: Re: що обєднує людей? Нд 10 Серп 2008, 21:48
Ага, інколи варто подумати над такими "вічними" питаннями.....останнім часом мені чомусь не хочеться спілкуування..тобто хочется, але не з тими людьми, що мене оточують...не тупе спілкування про клуби, тусівки, колготки, а справжнє спілкування...з емоціями, усмішками.....
Roman Слухач
К-ть повідомлень : 17 Age : 37 Localisation : Lviv Registration date : 05.12.2007
Тема: Re: що обєднує людей? Пн 11 Серп 2008, 22:48
так......я вже за таким дуже скучив...крутишся,вертишся,тільки робота,розмови про одне і теж,а в житті хочеться мені особисто трохи більше спокою,не гнатися,не запізнюватися,знати,що тебе хтось чекає,жити для когось. І я думаю,шо в кожного виникають такі бажання,або якісь інші..... К о ж н о м у с в о є . . . . . . .
voloshka Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 32 Localisation : Дніпропетровськ Registration date : 13.04.2008
Тема: Re: що обєднує людей? Пн 11 Серп 2008, 22:58
Roman пише:
так......я вже за таким дуже скучив...крутишся,вертишся,тільки робота,розмови про одне і теж,а в житті хочеться мені особисто трохи більше спокою,не гнатися,не запізнюватися,знати,що тебе хтось чекає,жити для когось. І я думаю,шо в кожного виникають такі бажання,або якісь інші..... К о ж н о м у с в о є . . . . . . .
Розумію. Пречудово розумію Може в тому і сенс життя. Шукати... відчувати, що ти не самотній і намагатись зробити щасливою ту людину, що чекатиме ввечері