Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

що обєднує людей?

Перейти донизу 
5 користувачів
АвторПовідомлення
СиНьКа
Відвідувач
СиНьКа

К-ть повідомлень : 8
Registration date : 01.12.2007

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitimeСб 01 Груд 2007, 16:57

людей може обєднувати приналежність допевного соціального класу,приналежність до певної суб-культури,музичні смаки..погляди на життя)так само ці речі і "розділяють"людей...)а що обєднує ВАс з вашими близькими?
Повернутися до початку Перейти донизу
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: Re: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitimeСб 01 Груд 2007, 21:04

СиНьКа пише:
людей може обєднувати приналежність допевного соціального класу,приналежність до певної суб-культури,музичні смаки..погляди на життя)так само ці речі і "розділяють"людей...)а що обєднує ВАс з вашими близькими?

Брейк, література, бажання графоманити та бути режисером, сни й Україна))
http://d-avis.livejournal.com
СиНьКа
Відвідувач
СиНьКа

К-ть повідомлень : 8
Registration date : 01.12.2007

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: Re: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitimeНд 02 Груд 2007, 00:08

Брейк, література, бажання графоманити та бути режисером, сни й Україна))
круто!....УКраїна то точно...а ше сайт КС...!!!
RIvne RYLUT6!
Слухач

К-ть повідомлень : 24
Registration date : 08.07.2007

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: Re: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitimeПт 28 Груд 2007, 18:16

СиНьКа пише:

НЕбо.... Земля.... Повітря... Книги.... Гра..... Театр..... Мова..... фантазія....
Roman
Слухач
Roman

К-ть повідомлень : 17
Registration date : 05.12.2007

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: Re: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitimeСр 06 Серп 2008, 01:38

Дуже добре сказано!!!!всі добрі речі мають об"єднувати,а не завжди так виходить.Але ж це залежить від кожного зокрема - давайте будем більше на нашому сайті спілкуватись,це ж класно!!!!!!!!!
так вже "ті всякі контакти" підгрузили,шо аж кричати хочеться........ No Sad
voloshka
Слухач
voloshka

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 13.04.2008

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: Re: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitimeНд 10 Серп 2008, 21:48

Ага, інколи варто подумати над такими "вічними" питаннями.....останнім часом мені чомусь не хочеться спілкуування..тобто хочется, але не з тими людьми, що мене оточують...не тупе спілкування про клуби, тусівки, колготки, а справжнє спілкування...з емоціями, усмішками..... Sad
http://prukrasa.livejournal.com/
Roman
Слухач
Roman

К-ть повідомлень : 17
Registration date : 05.12.2007

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: Re: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitimeПн 11 Серп 2008, 22:48

так......я вже за таким дуже скучив...крутишся,вертишся,тільки робота,розмови про одне і теж,а в житті хочеться мені особисто трохи більше спокою,не гнатися,не запізнюватися,знати,що тебе хтось чекає,жити для когось.
І я думаю,шо в кожного виникають такі бажання,або якісь інші.....
К о ж н о м у с в о є . . . . . . .
voloshka
Слухач
voloshka

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 13.04.2008

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: Re: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitimeПн 11 Серп 2008, 22:58

Roman пише:
так......я вже за таким дуже скучив...крутишся,вертишся,тільки робота,розмови про одне і теж,а в житті хочеться мені особисто трохи більше спокою,не гнатися,не запізнюватися,знати,що тебе хтось чекає,жити для когось.
І я думаю,шо в кожного виникають такі бажання,або якісь інші.....
К о ж н о м у с в о є . . . . . . .

Розумію. Пречудово розумію Smile Може в тому і сенс життя. Шукати... відчувати, що ти не самотній і намагатись зробити щасливою ту людину, що чекатиме ввечері Like a Star @ heaven
http://prukrasa.livejournal.com/
Спонсорований контент

що обєднує людей? Empty
ПовідомленняТема: Re: що обєднує людей?   що обєднує людей? Icon_minitime

що обєднує людей?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: