К-ть повідомлень : 24 Registration date : 08.07.2007
Тема: День Народження!!!!!!! Пт 27 Лип 2007, 19:15
Тут ви можете привітати когось, або ж себе гігі І поділитися, щоб ви хотіли в подарунок
RIvne RYLUT6! Слухач
К-ть повідомлень : 24 Registration date : 08.07.2007
Тема: Re: День Народження!!!!!!! Пт 27 Лип 2007, 19:17
RIvne RYLUT6! пише:
Тут ви можете привітати когось, або ж себе гігі І поділитися, щоб ви хотіли в подарунок
Вітаємо!!!!!!!!!!!!!!!!![u] Наш уявний друже, тебе з цим чудо- кольоровим святом Компоте, ти Найкращий!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: День Народження!!!!!!! Ср 17 Жовт 2007, 22:40
Аааа!=))) Вітаю з Днем Народження любу Вампірятко))))!!!!!!!!!!!
Кохай взаємно, будь справжньою, хай у тебе все справджується! Нехай кожна мить буде неповторною й суперпозитивною! Сяй і вдосконалюйся!)))))
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: День Народження!!!!!!! Чт 18 Жовт 2007, 10:35
Чугайстреня пише:
Кохай взаємно, будь справжньою, хай у тебе все справджується! Нехай кожна мить буде неповторною й суперпозитивною! Сяй і вдосконалюйся!)))))
Привіт,Даш!дякую!приемно,що не забула... Цьом...)
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: День Народження!!!!!!! Чт 18 Жовт 2007, 15:12
В@мп!рятко пише:
Чугайстреня пише:
Привіт,Даш!дякую!приемно,що не забула... Цьом...)
=))) і тебе цьомки) Рости великою й майже досконалою)))
спробую приїхати за два тижні... Думаю, таки вийде...)
stellina Слухач
К-ть повідомлень : 20 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: День Народження!!!!!!! Пн 19 Лист 2007, 11:22
Ну привіт Романе!!!!! А я то думала:"Ооо,Роман завів тему про д.н.,напевно дочекаюсь... сам знаєш чого" А ти взяв і забув А взагалі то я жартую Дякую за привітання.не відписала,бо не було на рахунку!А вибачатися не треба було.Я розумію робота є робота!!! Доречі,100 років вже тебе не бачила.Може скоро "встретимся на сцене"
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: День Народження!!!!!!! Пн 19 Лист 2007, 18:42
stellina пише:
Ну привіт Романе!!!!! А я то думала:"Ооо,Роман завів тему про д.н.,напевно дочекаюсь... сам знаєш чого" А ти взяв і забув А взагалі то я жартую Дякую за привітання.не відписала,бо не було на рахунку!А вибачатися не треба було.Я розумію робота є робота!!! Доречі,100 років вже тебе не бачила.Може скоро "встретимся на сцене"
Stelin...приймай вітання)) ...Нехай бажання здійснюються,а мрії стають реальністю...щоб на твоему шляху не було перешкод...просто буть собою )...посміхайся і насолоджуйся кожною хвилиною життя... сорі за затримку ...
stellina Слухач
К-ть повідомлень : 20 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: День Народження!!!!!!! Пн 19 Лист 2007, 23:06
Дякую за ривітання Я трохи переплутала,думала,шо то мій знайомий ту тему завів,але нічого!Всеодно дякую