К-ть повідомлень : 5 Registration date : 17.07.2007
Тема: Музика і тексти пісень Вт 17 Лип 2007, 23:42
Так тут така фігня: дуже хочу скачати всі пісні, але тут є тільки 9... хелп! Киньте ше інші хто зможе.. І як дивитись тексти пісень? Народ поможіть хто може! Дуже треба.
Машулька Відвідувач
Тема: Re: Музика і тексти пісень Вт 17 Лип 2007, 23:48
ЛЮДИ!!!!!!!!! ПОМОЖІТЬ ХОЧА БИ З ТЕКСТОМ!!!!!!!!!!!!!!
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Музика і тексти пісень Ср 18 Лип 2007, 13:33
Машулька пише:
ЛЮДИ!!!!!!!!! ПОМОЖІТЬ ХОЧА БИ З ТЕКСТОМ!!!!!!!!!!!!!!
Якої пісні тобі потрібно текст...
Останній раз редагувалося: (Вт 24 Лип 2007, 11:41), всього регувалося 2 раз(-и)
Машулька Відвідувач
Тема: Re: Музика і тексти пісень Чт 19 Лип 2007, 01:09
Взагалі дуже хотілось би всіх, але постарайтесь: Дотик, Давно, Зачекай, Чому, Ранок.... Пліз шось з того, буду дуже вдячна!!!!!!!!!!
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Музика і тексти пісень Сб 21 Лип 2007, 05:12
Ще одна мить і ти підеш У світ своїх думок і мрій І знову я залишуся у темряві нічній З собою віч - на - віч
Чи пам'ятаєш танець наш У ньому я літав до хмар І мимоволі я торкнувся вуст твоїх І сказав зачекай
Вже перша ночі я не сплю Про тебе думаю одну І згадую той день й ту мить Коли літали удвох З тобою ми удвох
Приспів: Стій не йди я відкрию своє небо Стій не йди залишися хоч на мить Зачекай я без тебе вже не можу Не тікай я без тебе сам не свій І відкрий свій світ мені Вилий сльози із душі
Soen Адміністратор
Тема: Re: Музика і тексти пісень Сб 21 Лип 2007, 05:26
Чому Слова: Остап Панчишин Музика: Остап Панчишин
Прийду додому жбурну ключі Піду я зранку прийду вночі Мене спитаєш що буде знов Тобі я скажу тільки любов
Хтось любить жити на цій землі І працювати у цій ріллі Хтось любить холод а хтось жару А я чекаю свою весну
Весна вже близько вона вже йде І жмуток квітів в руках несе Мене питаєш що буде знов А я їй кажу тільки любов
Приспів: Поясни мені ніч свої слова Чому любов одна Поясни мені ніч свої слова Чому любов жива
Soen Адміністратор
Тема: Re: Музика і тексти пісень Сб 21 Лип 2007, 05:28
Як ранок променем торкає Обличчя сонячне твоє Тебе вітаю квітами з гаю Вставай бо день вже настає
Ти ніжно зводиш рученята Ледь ледь оговтавшись від сну Волошки очі і спраглі ночі Мені принесли знов весну
Soen Адміністратор
Тема: Re: Музика і тексти пісень Сб 21 Лип 2007, 05:30
Лови свою зірку Слова: Остап Панчишин Музика: Остап Панчишин
Увага розсіяна Вітрами посіяна Нерви на грані Ігри не в плані Наслідки шоковані З боку приховані Душа сміється А серце радісно б'ється Тяжко так жити пити любити Й знати що я для тебе чужий
Губи поставлені На тілі проявлені Взаємність не пахне І не мовчить Мороз йде по шкірі Не знає де дітись Душа А серце кричить Тяжко так жити пити любити Й знати що я для тебе чужий
Приспів: Лови свою зірку Не стримуй себе Лови свою зірку Коли не хочеш мене
Машулька Відвідувач
Тема: Re: Музика і тексти пісень Нд 22 Лип 2007, 13:00
Велике тобі дякую, дуже тобі вдячна!!!!
RIvne RYLUT6! Слухач
К-ть повідомлень : 24 Registration date : 08.07.2007
Тема: Re: Музика і тексти пісень Пт 27 Лип 2007, 18:56
Прохання!!!!! Напишіть, будь ласка, слова до пісень " Вітер", "Сприймай мене"!!!!
"Снімай мене такой як є, Снімай мене як завжди......"
Ой, щось не те Щось задумалася
Soen Адміністратор
Тема: Re: Музика і тексти пісень Пт 27 Лип 2007, 20:57
Сприймай мене Слова: Качор Любомир Музика: Остап Панчишин
Сьогодні впало небо Розбивши мої зорі Мені вже ніц не треба Я хочу впасти в море
В море сну і смутку В море без причини Та не можу плисти Я ж твоя дитина
Слова для мене нічого не значать Слова для мене напрочуд німі Сьогодні я хочу просто мовчати Навчися читати мої думки
Приспів: Сприймай мене таким як є Приймай мене таким як завжди Сприймай мене таким як є Приймай й не бійся чути правди
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: Музика і тексти пісень Сб 28 Лип 2007, 21:35
Гарнi тексти...особливо "Дотик" i "Сприймай мене"...а ше "Сльози мiста"...
Soen Адміністратор
Тема: Re: Музика і тексти пісень Ср 01 Серп 2007, 10:51
В@мп!рятко пише:
Гарнi тексти...особливо "Дотик" i "Сприймай мене"...а ше "Сльози мiста"...
Машулька Відвідувач
Тема: Re: Музика і тексти пісень Вт 14 Серп 2007, 20:03
І взагалі мені дуже подобається група кожному своє..не була на рок фесті Тарас Бульба був мій друг,розповів мені вот я сюди і зайшла
RIvne RYLUT6! Слухач
Тема: Re: Музика і тексти пісень Сб 08 Вер 2007, 19:44
Увага! Увага! І ще Раз УвАГА!!! Велике прохання напишіть слова пісні ту яку спiвають Анна разом з КС !!!! І ще одне питання де можна взяти запис, і чи незміг ти його скинути хоча б нам на е-mail? Якщо він звісно ж є???( запис пісні) Дякуємо на перед!!!!!!!!!!!!!!
Soen Адміністратор
Тема: Re: Музика і тексти пісень Нд 09 Вер 2007, 10:00
RIvne RYLUT6! пише:
Увага! Увага! І ще Раз УвАГА!!! Велике прохання напишіть слова пісні ту яку спiвають Анна разом з КС !!!! І ще одне питання де можна взяти запис, і чи незміг ти його скинути хоча б нам на е-mail? Якщо він звісно ж є???( запис пісні) Дякуємо на перед!!!!!!!!!!!!!!
Запису, нажаль, немає... Є тільки відео з парку культури, де вони вперше її і виконали... а зі словами щось придуиаємо...
RIvne RYLUT6! Слухач
Тема: Re: Музика і тексти пісень Пн 10 Вер 2007, 19:25
Soen пише:
RIvne RYLUT6! пише:
Запису, нажаль, немає... Є тільки відео з парку культури, де вони вперше її і виконали... а зі словами щось придуиаємо...
Дякуємо за те що ви відгукнулися!!!! ПРохання, а можна скинути відео на мій e-mail, будь ласка, дуже просимо І ще раз ДЯКУЄМО.... Чекатимемо І слова теж чекатимемо!!!!!!!
MisterR Відвідувач
К-ть повідомлень : 3 Age : 40 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Христос рождається! Чт 10 Січ 2008, 12:48
А будуть інші тексти?
CatchMySpirit Відвідувач
К-ть повідомлень : 9 Age : 30 Registration date : 03.03.2008
Тема: Re: Музика і тексти пісень Ср 12 Бер 2008, 00:02
Будь добрий, напиши слова "Так хочеться тиші", пісенька - просто супер, помойму - найкраща зі всіх=) Буду дуже вдячна
voloshka Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 32 Localisation : Дніпропетровськ Registration date : 13.04.2008
Тема: Re: Музика і тексти пісень Нд 13 Квіт 2008, 22:31
Шановні, а де можна скачати КС і Анну?? Ехх, хочеться послухати І якщо можна...тексти пісень "Як у кіно" і "Сльози міста". Дякую наперед)
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Музика і тексти пісень Нд 13 Квіт 2008, 22:44
voloshka пише:
Шановні, а де можна скачати КС і Анну?? Ехх, хочеться послухати І якщо можна...тексти пісень "Як у кіно" і "Сльози міста". Дякую наперед)
та нащо тобі тексти?))) там і так усе чутно)))))))))))))))))))))))))))) правда, мені страшенно не подо фраза про клей у "як у кіно" так вона не катить, от шо я скажу)) коли там чергове оновлення сайту?..)))))
voloshka Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 32 Localisation : Дніпропетровськ Registration date : 13.04.2008
Тема: Re: Музика і тексти пісень Нд 13 Квіт 2008, 22:56
Чугайстреня пише:
та нащо тобі тексти?))) там і так усе чутно)))))))))))))))))))))))))))) правда, мені страшенно не подо фраза про клей у "як у кіно" так вона не катить, от шо я скажу)) коли там чергове оновлення сайту?..)))))
здоров, і я вже тож тут)))) Хочу тексти, щоб красиво було написано, у рядочок, у куплет. Але ти права - усьо чути!!! ага, особливо "ніжно обійме", ггг)))))) ала поки більше зауважень до текстів нема, лише позитивні враження))))