К-ть повідомлень : 23 Age : 33 Registration date : 21.11.2006
Тема: Я ЕМО!!!! ЛЮбІть МенЕ!!!!! Вт 10 Квіт 2007, 19:23
я дуже миле емо-дитятко, давайте швиденько всі зберемося і зробимо клуб мене - шанувальників, де будуть мене вшановувати мої фанати!!!!! ну!!! давайте, любіть мене я ЕМО !!!!
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
я дуже миле емо-дитятко, давайте швиденько всі зберемося і зробимо клуб мене - шанувальників, де будуть мене вшановувати мої фанати!!!!! ну!!! давайте, любіть мене я ЕМО !!!!
Просто стало цікаво: тебе треба любити лише через те, що ти емо, чи ти все ж таки чимось ще виділяєшся?
Я не твОЯ Любитель
К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
соне4ко, ми тебе і так любимо, ти ж така хорошенька!
Ominous:) Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 33 Registration date : 21.11.2006
я дуже миле емо-дитятко,давайте швиденько всі зберемося і зробимо клуб мене -шанувальників,де будуть мене вшановувати мої фанати!!!!!ну!!!давайте,любіть мене я ЕМО !!!!
соне4ко, ми тебе і так любимо,ти ж така хорошенька!)))))))
Дуже дякую,зайчику,ти теж дуже хороша!!!))) А любити мене треба бо я саме така яка я э!!!я не жертва моди,чи суспільства я окрема незалежна ОсОбиСтІсть! вот так!такшо ЧУВАК!!!не парся!)))))))))
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
а що не правда ? скілки є тем для розмов, а тут таке.....
правда)) час робити нову, прикольнішу тему=) наприклад, як швидше підготувати шпори на іспити... і куди їх ховати від всюдисущого ока лектора... Ваш варіант
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
правда)) час робити нову, прикольнішу тему=) наприклад, як швидше підготувати шпори на іспити... і куди їх ховати від всюдисущого ока лектора... Ваш варіант
думаю краще хто як планує провести іспит, і найоригінальніші відповіді не залишуться без увати адмінів)
Brutl Фанат
К-ть повідомлень : 128 Registration date : 12.05.2007
думаю краще хто як планує провести іспит, і найоригінальніші відповіді не залишуться без увати адмінів)
Ну, це дивлячись який іспит)) от на філософії можна буде плавно з'їхати з теми білету на обговорення зазомбованих ЗМІ росіян) на фольклор треба обов'язково прочитати казочки і порозповідати їх лекторці, хай послухає. Половину можна придумати по ходу. Як і їхню символіку... На історії я, сподіваюся, взагалі не буду присутня (у випадку, за тиждень виставлять автомат...))... на наступний семінар, певно, варто прийти у короткій спідниці...)
Brutl Фанат
а що не правда ? скілки є тем для розмов, а тут таке..... якщо я не помиляюсь,виходить що ти моя рідна душа ))) класний сайт я в захваті !!!..... я попав сюда нечейно ! )
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
а що не правда ? скілки є тем для розмов, а тут таке..... якщо я не помиляюсь,виходить що ти моя рідна душа ))) класний сайт я в захваті !!!..... я попав сюда нечейно ! )
ой, сонечко, як приємно)) (х2) =) як впертий фольклорист заявляю, що в даних випадках проводять обряд спорідненості душ))) потрапляй і "чейно", там принцип "менше народу більше кисню" не спрацьовує. Все якраз навпаки)
Brutl Фанат
))) одне з тобою ясно....ти не даш сумувати нікому ))) з тобою і на війну не страшно )))люблю таких дівчат,тай взагалі таких людей !
ой, давай на війну не підемо)) краще в мирних умовах поспілкуватися)) мені іноді дають сумувати( правда, це трапляється не дуже часто... та й уваги я особливої на це не звертаю...) блін, приєєєємно))
Brutl Фанат