Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?

Перейти донизу 
+3
andy
Чугайстреня
Dancer69
7 користувачів
АвторПовідомлення
Dancer69
Відвідувач
Dancer69

К-ть повідомлень : 6
Registration date : 20.03.2007

Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Empty
ПовідомленняТема: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitimeСб 07 Квіт 2007, 01:32

Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Чи існує справжня дружба між хлопцем і дівчиною? Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven
Повернутися до початку Перейти донизу
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

ПовідомленняТема: Re: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitimeСб 07 Квіт 2007, 10:29

Dancer69 пише:
Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Чи існує справжня дружба між хлопцем і дівчиною? Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven Question Like a Star @ heaven

Існує, але, певно, недовго.
особисто в мене таке було в школі, але тепер, коли ми розійшлися по універах, вся дружба і закінчилася, бо часу панічно не вистачає.
А на брейку - можу 100% сказати - відносини між мною і хлопцями лише дружні.
Іноді траплялися глюки, коли в хлопця дружба починає переростати в якесь тимчасове захоплення, але це неправильно. Захоплення швидко вивітрюється. Дружба в цьому плані довговічніша й надійніша. Тому в таких випадках звичайно я вибираю дружбу.
http://d-avis.livejournal.com
Dancer69
Відвідувач
Dancer69

К-ть повідомлень : 6
Registration date : 20.03.2007

ПовідомленняТема: Re: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitimeПн 16 Квіт 2007, 19:55

jocolor В мене є друг, з яким я ще в садік ходила! Він для мене став найближчою людиною, як старший брат!
andy
Відвідувач
andy

К-ть повідомлень : 5
Registration date : 28.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitimeСр 09 Травень 2007, 02:30

Така дружба існує...
Особисто я дуже ціную таку дружбу...
Проблема в тому , що деколи до "інших відносин" лише один крок ...
Але справжні друзі зможуть вирішити такі проблеми....
Brutl
Фанат
Brutl

К-ть повідомлень : 128
Registration date : 12.05.2007

ПовідомленняТема: Re: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitimeНд 13 Травень 2007, 02:36

на мою думку існує,хочу зауважити тильки дівчина може порадити як себе вести в тій, чи іншій ситуації ! і цю дружбу я ціную найбільше !!!
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitimeНд 13 Травень 2007, 16:07

Brutl пише:
на мою думку існує,хочу зауважити тильки дівчина може порадити як себе вести в тій, чи іншій ситуації ! і цю дружбу я ціную найбільше !!!
незнаю, на мою думку, все залежить від обох людей....
Delium
Відвідувач

К-ть повідомлень : 3
Registration date : 15.06.2008

ПовідомленняТема: Re: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitimeНд 15 Черв 2008, 19:15

я рахую, що дружби між хлопцем і дівчиною нема....ну хіба шо на початках спілкування , а потім та дружба переростає в щось більше...
RockGirl
Відвідувач

К-ть повідомлень : 8
Registration date : 21.06.2008

ПовідомленняТема: Re: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitimeПт 11 Лип 2008, 12:48

Потрібно у неї вірити.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?   Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Icon_minitime

Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: