К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Емо Пт 12 Січ 2007, 17:44
Як ви ставитесь до стилю "Емо" ?
Останній раз редагувалося: (Нд 21 Січ 2007, 21:14), всього регувалося 1 раз(-и)
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Емо Пт 19 Січ 2007, 16:05
Я зі столиці, в нас цей стиль, як я берусь судити, дость непогано розвинений. Але я ставлюся до таких людей позитивно лише, якщо бачу, що це - щиро що вони не ганяються за новими віяннями, я справді вважаються себе причесними до цієї субкультури... Емо - це круто (якщо ти зарахувався сюди не по приколу, не для того, аби бігати по клубам і влаштовувати бійки).
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: Емо Нд 21 Січ 2007, 21:11
Чугайстреня пише:
Я зі столиці, в нас цей стиль, як я берусь судити, дость непогано розвинений. Але я ставлюся до таких людей позитивно лише, якщо бачу, що це - щиро що вони не ганяються за новими віяннями, я справді вважаються себе причесними до цієї субкультури... Емо - це круто (якщо ти зарахувався сюди не по приколу, не для того, аби бігати по клубам і влаштовувати бійки).
У-гу, я так ба4у, що тут є "свої люди"... Хо4 хтось розуміє, що таке цей стиль-Емо... Я, звичайно теж, ціную таких людей-Емо, підтримую їх... Не бачу ні4ого поганого, коли людина стильно виглядає... Але, коли доходить до того, що ця людина ріже собі вени і хо4е, щоб всі ото4уїчі її жаліли... Я рахую, що це вже занадто!!!
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Емо Нд 21 Січ 2007, 23:49
В мене є кілька знайомих, які відкрито називають себе ЕМО. Піпли реально безбашенні! В них свої ідеї, вони по-своєму прикольні. Їм абсолютно все одно, що про них думає суспільство. І це круто. Але навіть у них є певна межа! За цю межу я їх і поважаю.
Ominous:) Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 33 Registration date : 21.11.2006
Тема: Re: Емо Сб 10 Лют 2007, 20:46
Еmo-kids прикольні і веселі члени субкультури емо... Вони реально класні... Не то шо позери... ПОЗЕР-ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ominous:) Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 33 Registration date : 21.11.2006
Тема: Re: Емо Ср 14 Лют 2007, 16:39
"Стиль емо..." Дивно, не чула... Тіки про субкультуру таку...
brother Слухач
К-ть повідомлень : 21 Age : 39 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Емо Пт 16 Лют 2007, 00:01
Багато-хто не знає що таке ЕМО. Розкажіть будь-ласка про це все, хто що знає! ЛікБез для всіх бажаючих відносно ЕМО!
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Емо Пт 16 Лют 2007, 22:01
Емо - від "емоційний", термін, який позначає особливий вид хардкор-музики, заснований на дуже сильний емоціях у голосі вокаліста й мелодичної, але іноді хаотичної музичної складової. Тексти пісень мають особистісний характер — про переживання автора. (вичитала в Вікіпедії). Це люди, які мають свій оригінальний стиль. Я вважаю їхню культуру сумішшю готських ("життя ніщо, ми маємо померти, давай зробимо це разом" і т.д.) і панківських замашок. Вони часто шукають когось, аби поплакатися - такі своєрідні суперпесимісти, які всім розказують про свої проблеми. Але я особисто знаю емо, які просто неймовірно класні люди, нікому не вішають своїх проблем, а просто слухають музику цього стилю й відповідно вдягаються... Хто з них справжній емо - не знаю...
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Емо Ср 14 Бер 2007, 23:08
Емочки збираються у нас на майдані. Їх дуже багацько розвелося останнім часом, і більшість з них - чуваки, які лише стильненько вдягаються. Я пророкую дуже близький кінець цьому віянню. Головна причина - в них немає ідеології. А на одних моднявеньких шмотках ніхто нічого не будує. На жаль, це так. Емо - це дійсно стиль. А мав би бути повноправною субкультурою, якби розвинув власне світосприйняття.
В@мп!рятко:) Фанат
Тема: Re: Емо Пт 30 Бер 2007, 22:07
На вулицях Львова осатаннім 4асом косіння під "ЕМО" розвилося ДУуЖЕ багато, але справжніми емо можна назвати тільки одиниць... Підлітки віку 14-17років натягнуть "скейтера" і рожеву блюзку і думають, що вони емо...насправді це просто позери, які хо4уть з себе щось показати... І ці "ЕМО" стали просто сірою масою... Я вважаю, що така людина, в душі має бути емо, а не вдавати іншого, бо це модно...Справжні ЕМО, на відміну від позерів, не розголошують, що вони емо...Бути емо, на сьогоднішній день стало попсово... Позери спотворюють субкультуру ЕМО !!!
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Емо Нд 22 Квіт 2007, 09:32
Ну що ж дорогі емочки та емчики... Настав і ваш час... Запрошую усіх на емо - вечірку... Яка відбудеться в Ляльці 4 травня... Організаторами є мої друзі, тому обіцяю буде весело... Усі бажаючі можуть прийти з іграшками, які виконуватимуть в цей день роль флаєрів... Усі зібрані іграшки будуть передані в дитячі будинки Львова... Чекаємо...
Brutl Фанат
К-ть повідомлень : 128 Registration date : 12.05.2007
Тема: Re: Емо Нд 13 Травень 2007, 16:51
Ну що ж дорогі емочки та емчики... Настав і ваш час... Запрошую усіх на емо - вечірку... Яка відбудеться в Ляльці 4 травня... Організаторами є мої друзі, тому обіцяю буде весело... Усі бажаючі можуть прийти з іграшками, які виконуватимуть в цей день роль флаєрів... Усі зібрані іграшки будуть передані в дитячі будинки Львова... Чекаємо... ( Повага)
CatchMySpirit Відвідувач
К-ть повідомлень : 9 Age : 30 Registration date : 03.03.2008
Тема: Re: Емо Пн 03 Бер 2008, 13:27
ненавиджу емо..........вибачте за прямоту, пишу те, що думаю...
RockGirl Відвідувач
К-ть повідомлень : 8 Age : 31 Registration date : 21.06.2008
Тема: Re: Емо Сб 21 Черв 2008, 19:17
цей стиль симпатичний, але мені не подобається. тіж самі хлопці вроді й нормальні, але накрасять очі і ходять як телятка.