Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Емо

Перейти донизу 
+4
brother
Ominous:)
Чугайстреня
В@мп!рятко:)
8 користувачів
АвторПовідомлення
Фанат

К-ть повідомлень : 62
Registration date : 18.11.2006

Емо Empty
ПовідомленняТема: Емо   Емо Icon_minitimeПт 12 Січ 2007, 17:44

Як ви ставитесь до стилю "Емо" ? Cool

Останній раз редагувалося: (Нд 21 Січ 2007, 21:14), всього регувалося 1 раз(-и)
Повернутися до початку Перейти донизу
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeПт 19 Січ 2007, 16:05

Я зі столиці, в нас цей стиль, як я берусь судити, дость непогано розвинений. Але я ставлюся до таких людей позитивно лише, якщо бачу, що це - щиро що вони не ганяються за новими віяннями, я справді вважаються себе причесними до цієї субкультури...
Емо - це круто (якщо ти зарахувався сюди не по приколу, не для того, аби бігати по клубам і влаштовувати бійки).
http://d-avis.livejournal.com
Фанат

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeНд 21 Січ 2007, 21:11

Чугайстреня пише:
Я зі столиці, в нас цей стиль, як я берусь судити, дость непогано розвинений. Але я ставлюся до таких людей позитивно лише, якщо бачу, що це - щиро що вони не ганяються за новими віяннями, я справді вважаються себе причесними до цієї субкультури...
Емо - це круто (якщо ти зарахувався сюди не по приколу, не для того, аби бігати по клубам і влаштовувати бійки).
У-гу, я так ба4у, що тут є "свої люди"... Хо4 хтось розуміє, що таке цей стиль-Емо...
Я, звичайно теж, ціную таких людей-Емо, підтримую їх... Не бачу ні4ого поганого, коли людина стильно виглядає... Але, коли доходить до того, що ця людина ріже собі вени і хо4е, щоб всі ото4уїчі її жаліли... Я рахую, що це вже занадто!!!
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeНд 21 Січ 2007, 23:49

В мене є кілька знайомих, які відкрито називають себе ЕМО. Піпли реально безбашенні! В них свої ідеї, вони по-своєму прикольні. Їм абсолютно все одно, що про них думає суспільство. І це круто. Але навіть у них є певна межа! За цю межу я їх і поважаю.
Слухач

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 21.11.2006

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeСб 10 Лют 2007, 20:46

Еmo-kids прикольні і веселі члени субкультури емо... Вони реально класні... Не то шо позери... ПОЗЕР-ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Слухач

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 21.11.2006

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeСр 14 Лют 2007, 16:39

"Стиль емо..." Дивно, не чула... Тіки про субкультуру таку...
brother
Слухач
brother

К-ть повідомлень : 21
Registration date : 14.10.2006

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeПт 16 Лют 2007, 00:01

Багато-хто не знає що таке ЕМО. Розкажіть будь-ласка про це все, хто що знає! Wink ЛікБез для всіх бажаючих відносно ЕМО! Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeПт 16 Лют 2007, 22:01

Емо - від "емоційний", термін, який позначає особливий вид хардкор-музики, заснований на дуже сильний емоціях у голосі вокаліста й мелодичної, але іноді хаотичної музичної складової. Тексти пісень мають особистісний характер — про переживання автора. (вичитала в Вікіпедії).
Це люди, які мають свій оригінальний стиль. Я вважаю їхню культуру сумішшю готських ("життя ніщо, ми маємо померти, давай зробимо це разом" і т.д.) і панківських замашок. Вони часто шукають когось, аби поплакатися - такі своєрідні суперпесимісти, які всім розказують про свої проблеми. Але я особисто знаю емо, які просто неймовірно класні люди, нікому не вішають своїх проблем, а просто слухають музику цього стилю й відповідно вдягаються... Хто з них справжній емо - не знаю...
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeСр 14 Бер 2007, 23:08

Емочки збираються у нас на майдані. Їх дуже багацько розвелося останнім часом, і більшість з них - чуваки, які лише стильненько вдягаються. Я пророкую дуже близький кінець цьому віянню. Головна причина - в них немає ідеології. А на одних моднявеньких шмотках ніхто нічого не будує. На жаль, це так. Емо - це дійсно стиль. А мав би бути повноправною субкультурою, якби розвинув власне світосприйняття.
Фанат

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeПт 30 Бер 2007, 22:07

На вулицях Львова осатаннім 4асом косіння під "ЕМО" розвилося ДУуЖЕ багато, але справжніми емо можна назвати тільки одиниць... Підлітки віку 14-17років натягнуть "скейтера" і рожеву блюзку і думають, що вони емо...насправді це просто позери, які хо4уть з себе щось показати... І ці "ЕМО" стали просто сірою масою... Я вважаю, що така людина, в душі має бути емо, а не вдавати іншого, бо це модно...Справжні ЕМО, на відміну від позерів, не розголошують, що вони емо...Бути емо, на сьогоднішній день стало попсово... Позери спотворюють субкультуру ЕМО Sad !!!
Soen
Адміністратор
Soen

К-ть повідомлень : 58
Registration date : 14.10.2006

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeНд 22 Квіт 2007, 09:32

Ну що ж дорогі емочки та емчики... Настав і ваш час... Запрошую усіх на емо - вечірку... Яка відбудеться в Ляльці 4 травня... Організаторами є мої друзі, тому обіцяю буде весело... Усі бажаючі можуть прийти з іграшками, які виконуватимуть в цей день роль флаєрів... Усі зібрані іграшки будуть передані в дитячі будинки Львова... Чекаємо...
Brutl
Фанат
Brutl

К-ть повідомлень : 128
Registration date : 12.05.2007

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeНд 13 Травень 2007, 16:51

Ну що ж дорогі емочки та емчики... Настав і ваш час... Запрошую усіх на емо - вечірку... Яка відбудеться в Ляльці 4 травня... Організаторами є мої друзі, тому обіцяю буде весело... Усі бажаючі можуть прийти з іграшками, які виконуватимуть в цей день роль флаєрів... Усі зібрані іграшки будуть передані в дитячі будинки Львова... Чекаємо...
( Повага)
CatchMySpirit
Відвідувач
CatchMySpirit

К-ть повідомлень : 9
Registration date : 03.03.2008

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeПн 03 Бер 2008, 13:27

ненавиджу емо..........вибачте за прямоту, пишу те, що думаю... Exclamation
RockGirl
Відвідувач

К-ть повідомлень : 8
Registration date : 21.06.2008

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitimeСб 21 Черв 2008, 19:17

цей стиль симпатичний, але мені не подобається. тіж самі хлопці вроді й нормальні, але накрасять очі і ходять як телятка.
Спонсорований контент

Емо Empty
ПовідомленняТема: Re: Емо   Емо Icon_minitime

Емо
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: