К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: У пошуках кохання... Пт 05 Січ 2007, 20:34
Що особисто для вас важливіше при виборі коханої людини: характер чи зовнішність? (можливо і інші якості на які ви звертаєте увагу...)
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Пт 05 Січ 2007, 23:08
Вампірятко пише:
Що особисто для вас важливіше при виборі коханої людини: характер чи зовнішність? (можливо і інші якості на які ви звертаєте увагу...)
. хехе, спочатку я оцінюю дівчину по фігурі, потім по врода, потім погляд, одяг, ну а тоді вже психологічна частина... ) во... а ше поведінка, деколи по жестах і т.д. можна зрозуміти хто це... во.. ну вроді все)
brother Слухач
К-ть повідомлень : 21 Age : 39 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Пт 05 Січ 2007, 23:55
Все має бути в гармонії! А от стосовно краси, то я вважаю, що це тільки бажання дівчини. Все міняється при зусиллях певних. І характер теж. Тому, характер кльовий - це супер, але зовнішність теж не повинна нехтуватись. Як же можна пізнати характер дівчини, якщо хлопець не захоче до неї підійти і познайомитись через зовнішній вигляд її? "Встречают по одёжке" А ще по зовнішньому вигляду видно і характер.
stellina Слухач
К-ть повідомлень : 20 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Пт 12 Січ 2007, 11:34
Любов нагряне нежданно тоді,коли ви найменше цього очікуєте!!!
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Сб 13 Січ 2007, 10:20
stellina пише:
І так само зникне...
stellina Слухач
Тема: Re: У пошуках кохання... Сб 13 Січ 2007, 11:39
Soen пише:
stellina пише:
І так само зникне...
Ми самі будуємо наше життя!Почуття треба зміцнювати,а не чекати,шо вони самі по собі будуть міцні!!!!!!!!
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Сб 13 Січ 2007, 14:42
stellina пише:
Soen пише:
stellina пише:
І так само зникне...
Ми самі будуємо наше життя! Почуття треба зміцнювати, а не чекати, шо вони самі по собі будуть міцні!!!!!!!!
Stellin, ми можемо зміцнювати тільки свої почуття і змінювати своє життя, а не людей які нас оточують... Кожна людина повинна зробити свій власний вибір... Чи ти думаєш, якщо постійно бігати за кимось і казати "зроби так, бо мені це не подобається" це вихід... Sorry, я вважаю це нав'язуванням... Яке ні до чого не приведе... Всі ми вільні і прагнемо залишатись такими...
brother Слухач
К-ть повідомлень : 21 Age : 39 Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 14 Січ 2007, 01:59
Soen пише:
stellina пише:
Soen пише:
stellina пише:
І так само зникне...
Ми самі будуємо наше життя! Почуття треба зміцнювати, а не чекати, шо вони самі по собі будуть міцні!!!!!!!!
Stellin, ми можемо зміцнювати тільки свої почуття і змінювати своє життя, а не людей які нас оточують... Кожна людина повинна зробити свій власний вибір... Чи ти думаєш, якщо постійно бігати за кимось і казати "зроби так, бо мені це не подобається" це вихід... Sorry, я вважаю це нав'язуванням... Яке ні до чого не приведе... Всі ми вільні і прагнемо залишатись такими...
А ще буває, коли Ти не можеш відмовити якійсь людині, коли в неї почуття до Тебе! Це ще важче, мабуть, переступити через себе і відмовити їй чи переступити через себе і відмовити собі на користь їй...
stellina Слухач
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 14 Січ 2007, 02:58
brother пише:
Soen пише:
stellina пише:
Soen пише:
stellina пише:
І так само зникне...
А ще буває, коли Ти не можеш відмовити якійсь людині, коли в неї почуття до Тебе! Це ще важче, мабуть, переступити через себе і відмовити їй чи переступити через себе і відмовити собі на користь їй...
Я мала на увазі,шо зміцнювати почуття,коли обоє цього хочуть!І я зовсім не говорила,шо треба за кимось бігати!І не кричи на мене
Soen Адміністратор
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 14 Січ 2007, 06:11
Sorry... Я на тебе не кричав... Просто коли обоє хочуть одне й те саме їм не треба нічого зміцнювати... Доводити... Тому що вони обоє цінують одне одного за те якими вони є... Були... Залишуться... За їхню індивідуальність... Думки... Внутрішній світ... А не за примарний пафос... Не хотів тебе образити... Вибач...
stellina Слухач
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 14 Січ 2007, 13:44
Все добре! Я не ображаюсь! А на рахунок зміцнення,то все таки треба робити свої стосунки цікавими і якумога більше розмовляти і дуже відкрито.Повторюю,якшо обоє цього хочуть!
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: У пошуках кохання... Пт 19 Січ 2007, 17:28
Я чесно скажу - мене вже заколбасило чекати і сподіватися на якесь, хай навіть масіпусіньке, почуття. В мене трапилася така фігня у далекому 8му класі, коли я з ПЕРШОГО погляду закохалася. Ми з цим хлопаком-мазохістом прозустрічалися від сили 4 місяці, потім начебто як він мене кинув. А, любі мої, після цього три рочки вбилося, бо я ніяк його розлюбити не могла. А тепер, уже два роки, як мене нарешті, як то кажуть, попустило, на любовному фронті - штиль абсолютний. Щось мені здається, що кохання приходить виключно тоді, коли йому самому так забажається. А від нас, смертних, мало що залежить. Бо, погодьтеся, зовсім не ми обираємо, в кого нам закохатися. Це приходить Згори
andy Відвідувач
К-ть повідомлень : 5 Registration date : 28.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Ср 09 Травень 2007, 02:04
Вибір коханої людини..... Зазвичай таку людину не вибирають....Якшо вірити , що є таке почуття , як кохання , то можна сміливо сказати , що воно цілком несподіване і всесильне і ти не можеш ним керувати....З власного досвіду знаю , що знайти кохання нереально , воно саме тебе знайде і ти не зможеш нічого з тим поробити ..... В найбільш несподіваному місці , в будь-який час .....Найкраще про кохання може розказати тільки та людина , яка сама пережила подібне.....
andy Відвідувач
К-ть повідомлень : 5 Registration date : 28.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Ср 09 Травень 2007, 02:08
Вав форум пожвавішав.... давно я тут не був....
Brutl Фанат
К-ть повідомлень : 128 Registration date : 12.05.2007
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 02:45
хочу сказати,зовнішність буває оманливою ! особисто для мене немає значення зовнішність,це просто картинка,важливе значення яка вона в душі ось, що важливо !
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 16:11
Brutl пише:
хочу сказати,зовнішність буває оманливою ! особисто для мене немає значення зовнішність,це просто картинка,важливе значення яка вона в душі ось, що важливо !
не можу стобою погодитись)) зовнішність відіграє важливу роль, і коли ти пишеш такі речі бідь впевнений, бо дехто може тобі не повірити...
Brutl Фанат
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 16:40
не можу стобою погодитись)) зовнішність відіграє важливу роль, і коли ти пишеш такі речі бідь впевнений, бо дехто може тобі не повірити... це твоя думка,не хочу нав'язувати тобі свою !
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 19:11
Brutl пише:
не можу стобою погодитись)) зовнішність відіграє важливу роль, і коли ти пишеш такі речі бідь впевнений, бо дехто може тобі не повірити... це твоя думка,не хочу нав'язувати тобі свою !
хлопаки, розслабтеся!) це все настільки індивідуально, що, певно, і не варто витрачати час не пояснення "зовнішність важлива" чи "зовнішність неважлива"... в реалії, думаю, треба просто згадати перший модерністський роман "Портрет Доріана Ґрея". Тут відповідь)) З.І. - Сподіваюся, його таки хтось чатив... %-|
Brutl Фанат
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 19:13
неа )))
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 19:21
Brutl пише:
неа )))
а це ж програмовий твір у школі)) та, в принципі, хлопці рідко щось читають...((
Brutl Фанат
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 19:34
неможу з тобою не погодитись,але це факт,а факт є фактом ))))))) як я загнув ?! )
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 19:38
Brutl пише:
неможу з тобою не погодитись,але це факт,а факт є фактом ))))))) як я загнув ?! )
не можу похвалити тебе) просто у нас на філфаці в групі - дві каліки (хлопці типу), так і ті нічого не читають. У нас, знаєш, навіть такий прикол ходить: Мужчина-філолог або не мужчина, або не філолог. Так от наші два "красені" - другий варіант. А взагалі хлопців нам дійсно не вистачає...((( на весь потік (це десь людей 100) хлопців 10 нагребеться...
Brutl Фанат
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 19:47
( мда...а в мого друга,він біля гуртожитку живе,450 дівчат и близько 50 хлопців ))) ось прикол,а ти на дискотеки ходиш?
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 19:58
Brutl пише:
( мда...а в мого друга,він біля гуртожитку живе,450 дівчат и близько 50 хлопців ))) ось прикол,а ти на дискотеки ходиш?
мені брейку вистачає)) насправді, коли видається можливість, то, звичайно, ходжу. Тільки не по клубах... Як каже мама, ще нема є ким пущати))) хоча я така, що сама за себе постою)) і посиджу))
Brutl Фанат
Тема: Re: У пошуках кохання... Нд 13 Травень 2007, 20:06