Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?

Перейти донизу 
+2
Soen
Я не твОЯ
6 користувачів
АвторПовідомлення
Я не твОЯ
Любитель
Я не твОЯ

К-ть повідомлень : 37
Registration date : 15.11.2006

В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Empty
ПовідомленняТема: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeПн 25 Груд 2006, 16:01

Ну що ж, ніхто ні4ого не пише, тож я створила нову тему щоб було веселіше. Ваші думки... lol!
Повернутися до початку Перейти донизу
Soen
Адміністратор
Soen

К-ть повідомлень : 58
Registration date : 14.10.2006

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeВт 26 Груд 2006, 10:11

MercuRy!=) пише:
Ну що ж, ніхто ні4ого не пише, тож я створила нову тему щоб було веселіше. Ваші думки... lol!

Повір існує... Правда кожен має своє уявлення про дружбу... І, нажаль, вони інколи не збігаються...
stellina
Слухач
stellina

К-ть повідомлень : 20

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeВт 26 Груд 2006, 14:06

Мабуть,чим старшими ми стаєм,тим важче знайти хорошого і вірного друга.Я думаю,якщо ти маєш друга ще зі школи і ви дружите ще й зараз,то це найімовірніший варіант бути друзями на все життя,бо ви познайомилися просто,бо відчули щось спільне.А в дорослому житті знайомляться вже з інших причин (не завжди,але переважно).
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeВт 26 Груд 2006, 17:01

stellina пише:
Мабуть,чим старшими ми стаєм,тим важче знайти хорошого і вірного друга.Я думаю,якщо ти маєш друга ще зі школи і ви дружите ще й зараз,то це найімовірніший варіант бути друзями на все життя,бо ви познайомилися просто,бо відчули щось спільне.А в дорослому житті знайомляться вже з інших причин (не завжди,але переважно).
ну а якщо ти друга знаєш все своє життя?)_
stellina
Слухач
stellina

К-ть повідомлень : 20

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeВт 26 Груд 2006, 19:17

Дуже логічне запитання Very Happy Тоді я думаю ще більше шансів звлишитися друзями на все життя!!!! Тому вітаю,якщо ти маєш такого друга sunny
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeВт 26 Груд 2006, 20:19

stellina пише:

Дуже логічне запитання Very Happy Тоді я думаю ще більше шансів звлишитися друзями на все життя!!!! Тому вітаю,якщо ти маєш такого друга sunny
хе, а у вас хіба нема таких друзів?

Останній раз редагувалося: Soen (Ср 27 Груд 2006, 08:34), всього регувалося 1 раз(-и)
andy
Відвідувач
andy

К-ть повідомлень : 5
Registration date : 28.10.2006

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeСр 09 Травень 2007, 02:12

існує....
явище майже не зустрічається , але є поодинокі вийнятки....
дуже важливо не втрачати таких друзів , а особливо через дрібниці
Brutl
Фанат
Brutl

К-ть повідомлень : 128
Registration date : 12.05.2007

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeНд 13 Травень 2007, 02:41

на мою думку таких друзів мало.тобто їх не треба відпускати від себе !
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitimeНд 13 Травень 2007, 16:12

Brutl пише:
на мою думку таких друзів мало.тобто їх не треба відпускати від себе !
а я думаю, якщо ви вже дожили до такого віку- значить у вас є вірні друзі, інакше просто бути не може afro
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?   В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"? Icon_minitime

В дорослому світі існує поняття "справжні друзі"?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: