Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Що робити,коли ти відомий????????????

Перейти донизу 
3 користувачів
АвторПовідомлення
stellina
Слухач
stellina

К-ть повідомлень : 20
Registration date : 14.10.2006

Що робити,коли ти відомий???????????? Empty
ПовідомленняТема: Що робити,коли ти відомий????????????   Що робити,коли ти відомий???????????? Icon_minitimeВт 12 Груд 2006, 15:02

Уявіть,що одного дня ви прокинулись і вам в ліжко приносять сьогоднішню газету,де на цілу титульну сторінку розміщено ваше фото з надписом "******* - найпопулярніша людина століття" Ваше життя змінюється на 180 градусів! Що будете робити і як використаєте свої,вже на той час,необмежені можливості???????????????
Повернутися до початку Перейти донизу
Рома_КС(0w1fd)
Любитель
Рома_КС(0w1fd)

К-ть повідомлень : 32
Registration date : 31.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Що робити,коли ти відомий????????????   Що робити,коли ти відомий???????????? Icon_minitimeВт 12 Груд 2006, 17:09

Very Happy

Останній раз редагувалося: (Пн 18 Груд 2006, 06:25), всього регувалося 1 раз(-и)
stellina
Слухач
stellina

ПовідомленняТема: Re: Що робити,коли ти відомий????????????   Що робити,коли ти відомий???????????? Icon_minitimeВт 12 Груд 2006, 17:19

Взагалі то тут стоїть чітке питання!!!!!!!!!! ЯКБИ... Тому відповідати треба на нього!!!!!!!!! Цікавить якими будуть твої дії якби... Тому потрудися відповісти на нього шановний Роман Cool
brother
Слухач
brother

К-ть повідомлень : 21

ПовідомленняТема: Re: Що робити,коли ти відомий????????????   Що робити,коли ти відомий???????????? Icon_minitimeЧт 14 Груд 2006, 23:34

stellina пише:
Взагалі то тут стоїть чітке питання!!!!!!!!!! ЯКБИ... Тому відповідати треба на нього!!!!!!!!! Цікавить якими будуть твої дії якби... Тому потрудися відповісти на нього шановний Роман Cool
Stellina, я продовжую захоплюватися Твоїм оптимізмом! Wink Я думаю, якби я був відомим мені було б дико приємно десь в глибині, але я вважаю це питання відносним. К. С. - теж відомі, але ж ведуть себе як прості люди!!! Я б хотів залишитися собою і не робити з цього щось особливе... Cool Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
stellina
Слухач
stellina

ПовідомленняТема: Re: Що робити,коли ти відомий????????????   Що робити,коли ти відомий???????????? Icon_minitimeЧт 14 Груд 2006, 23:49

Бразер,ти просто дууууже хороша людина Smile
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Що робити,коли ти відомий????????????   Що робити,коли ти відомий???????????? Icon_minitime

Що робити,коли ти відомий????????????
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: