К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Українська музи4ка... Нд 10 Груд 2006, 02:46
Сюди пишіть ВСЕ, що ви думаєте про наші по4инаючі та вже продвинуті групи...ваші враження від їх виступів, пісень...
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 11 Груд 2006, 04:02
Вампірятко пише:
Сюди пишіть ВСЕ, що ви думаєте про наші по4инаючі та вже продвинуті групи...ваші враження від їх виступів, пісень...
а тут Бумбоксу нема....
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 11 Груд 2006, 10:48
Тут багато чого нема...
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 11 Груд 2006, 11:15
Не знаю... Чогось поганенько в Україні з музичкою... Усілякі дядечки вирішують за нас, що ми хочемо слухати, що формат, а що ні... А звідки вони можуть знати... Я втомився від низько сортної музики, яку крутять по радіо та ТВ... Більшості груп просто не дають шанс на існування... Коли ми нарешті навчимось цінувати своє... Трішки бісить... Коли заходиш в магазин і дивишся на стенди з дисками інколи хочеться плакати... Чому, навіть, ті самі фіни... Які по кількості ледь перевищують Львівську область можуть мати безліч класних груп, більшість яких знає весь світ... Багато розмов про утиски іноземних мов (напевно всі здогадуються саме яких) на радіо та телебаченні... Але інколи здається що саме українська мова в цій державі є іноземною... Скільки можна... Чому коли я хочу послухати, або почитати щось цікаве та хороше рідною мовою, я мушу спочатку провести пару годин в інтернеті для того щоб знайти це... І це ще добре якщо знайду... Сподіваю колись це зміниться... Але поки нічого на це не вказує...
Останній раз редагувалося: (Вт 22 Травень 2007, 10:20), всього регувалося 1 раз(-и)
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 11 Груд 2006, 21:06
sumsung пише:
Вампірятко пише:
а тут Бумбоксу нема....
Якби вміщалось більше 10-ти...тоді...хоча в 2 но4і... не подумала... А взагалі я ж написала "писати свою думку" Якщо любиш Бумбокс... то пиши, висловлюй свою думку про них...
Останній раз редагувалося: (Пн 11 Груд 2006, 21:30), всього регувалося 1 раз(-и)
В@мп!рятко:) Фанат
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 11 Груд 2006, 21:10
Soen пише:
Не знаю... Чогось поганенько в Україні з музичкою... Усілякі дядечки вирішують за нас, що ми хочемо слухати, що формат, а що ні... А звідки вони можуть знати... Я втомився від низько сортної музики, яку крутять по радіо та ТВ... Більшості груп просто не дають шанс на існування... Коли ми нарешті навчимось цінувати своє... Трішки бісить... Коли заходиш в магазин і дивишся на стенди з дисками інколи хочеться плакати... Чому, навіть, ті самі фіни... Які по кількості ледь перевищують Львівську область можуть мати безліч класних груп, більшість яких знає весь світ... Багато розмов про утиски іноземних мов (напевно всі здогадуються саме яких) на радіо та телебаченні... Але інколи здається що саме українська мова в цій державі є іноземною... Скільки можна... Чому коли я хочу послухати, або почитати щось цікаве та хороше, я мушу спочатку провести пару годин в інтернеті для того щоб знайти це... І це ще добре якщо знайду... Сподіваю колись це зміниться... Але поки нічого на це не вказує...
Я з тобою згідна... Будемо надіятись на краще...
Soen Адміністратор
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 11 Груд 2006, 21:44
Вампірятко пише:
Soen пише:
Не знаю... Чогось поганенько в Україні з музичкою... Усілякі дядечки вирішують за нас, що ми хочемо слухати, що формат, а що ні... А звідки вони можуть знати... Я втомився від низько сортної музики, яку крутять по радіо та ТВ... Більшості груп просто не дають шанс на існування... Коли ми нарешті навчимось цінувати своє... Трішки бісить... Коли заходиш в магазин і дивишся на стенди з дисками інколи хочеться плакати... Чому, навіть, ті самі фіни... Які по кількості ледь перевищують Львівську область можуть мати безліч класних груп, більшість яких знає весь світ... Багато розмов про утиски іноземних мов (напевно всі здогадуються саме яких) на радіо та телебаченні... Але інколи здається що саме українська мова в цій державі є іноземною... Скільки можна... Чому коли я хочу послухати, або почитати щось цікаве та хороше, я мушу спочатку провести пару годин в інтернеті для того щоб знайти це... І це ще добре якщо знайду... Сподіваю колись це зміниться... Але поки нічого на це не вказує...
Я з тобою згідна... Будемо надіятись на краще...
"Надія де ти є... Залежу від тебе, належу тобі...Гнию і втрачаю надії в надії...Розгублений плачу, кричу до крові. Без тебе існус не серце, а тіло..." - ТОЛ - SP
Я не твОЯ Любитель
К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 11 Груд 2006, 21:59
Наше – найкраще!!! Я дуже поважаю наші львівські рок-групи. Вони вже виходять на високий рівень, і в них класна музи4ка. Загалом Україна просувається в правильному напрямку, рок поширюється, зна4ить все добре. Rock forever!
Kurie Відвідувач
К-ть повідомлень : 4 Age : 35 Localisation : Kyiv Registration date : 21.05.2007
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 21 Травень 2007, 18:34
Українська музика .... Не можу сказати про неї багато , бо серед українських виконавців мені подобаються лише Холодне Сонце , та й то не те щоб дуже . На мою думку , нашій вітчизняній музиці ще далеко до європейського рівня , та й належної підтримки з боку держави вона не має.... Прикро , звичайно , але це дійсно так , і прошу мені ні в чому не звинувачувати ))
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 21 Травень 2007, 18:38
Kurie пише:
Українська музика .... Не можу сказати про неї багато , бо серед українських виконавців мені подобаються лише Холодне Сонце , та й то не те щоб дуже . На мою думку , нашій вітчизняній музиці ще далеко до європейського рівня , та й належної підтримки з боку держави вона не має.... Прикро , звичайно , але це дійсно так , і прошу мені ні в чому не звинувачувати ))
О, кияночка!)))) а звідки саме?)
щодо європейського рівня... Маю згадати Руслану, яка "неєвропейською" піснею виграла Євробачення й, куди вже дінемося, Данилка... який цього року його майже виграв..))
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 21 Травень 2007, 18:46
Kurie пише:
Оленко, це ти?))))))))))))))))) я точно гальма революції!!! ))
Brutl Фанат
К-ть повідомлень : 128 Registration date : 12.05.2007
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 21 Травень 2007, 18:59
Бумбокс....
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 21 Травень 2007, 19:04
Brutl пише:
Бумбокс....
"Ким ми були")))))
Brutl Фанат
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 21 Травень 2007, 19:22
і кими ми були ?)
Kurie Відвідувач
К-ть повідомлень : 4 Age : 35 Localisation : Kyiv Registration date : 21.05.2007
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 21 Травень 2007, 20:53
Цитата :
Оленко, це ти?))))))))))))))))) я точно гальма революції!!! ))
Вгадай з першого разу )))
Чугайстреня Шалений
Тема: Re: Українська музи4ка... Пн 21 Травень 2007, 21:46
Brutl пише:
і кими ми були ?)
відверто риторичне питання
Brutl Фанат
Тема: Re: Українська музи4ка... Вт 22 Травень 2007, 00:25