Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Українська музи4ка...

Перейти донизу 
+3
Soen
sumsung
В@мп!рятко:)
7 користувачів

Яка українська група вам найбільше подобається?
Кожному своє
Українська музи4ка... Vote_lcap63%Українська музи4ка... Vote_rcap
 63% [ 10 ]
Анна
Українська музи4ка... Vote_lcap13%Українська музи4ка... Vote_rcap
 13% [ 2 ]
Фліт
Українська музи4ка... Vote_lcap6%Українська музи4ка... Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Лузер
Українська музи4ка... Vote_lcap0%Українська музи4ка... Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Тол
 6% [ 1 ]
Верховна зрада
 0% [ 0 ]
Side
 0% [ 0 ]
Сьоме небо
 0% [ 0 ]
Дистанція спокою
 6% [ 1 ]
Карна
 6% [ 1 ]
Усього проголосувало : 16

АвторПовідомлення
Фанат

К-ть повідомлень : 62
Registration date : 18.11.2006

Українська музи4ка... Empty
ПовідомленняТема: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeНд 10 Груд 2006, 02:46

Сюди пишіть ВСЕ, що ви думаєте про наші по4инаючі та вже продвинуті групи...ваші враження від їх виступів, пісень... lol!
Повернутися до початку Перейти донизу
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 11 Груд 2006, 04:02

ВампіряткоSmile пише:
Сюди пишіть ВСЕ, що ви думаєте про наші по4инаючі та вже продвинуті групи...ваші враження від їх виступів, пісень... lol!
а тут Бумбоксу нема....
Soen
Адміністратор
Soen

К-ть повідомлень : 58
Registration date : 14.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 11 Груд 2006, 10:48

Тут багато чого нема... Very Happy
Soen
Адміністратор
Soen

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 11 Груд 2006, 11:15

Не знаю... Чогось поганенько в Україні з музичкою... Усілякі дядечки вирішують за нас, що ми хочемо слухати, що формат, а що ні... А звідки вони можуть знати... Я втомився від низько сортної музики, яку крутять по радіо та ТВ... Більшості груп просто не дають шанс на існування... Коли ми нарешті навчимось цінувати своє... Трішки бісить... Коли заходиш в магазин і дивишся на стенди з дисками інколи хочеться плакати... Чому, навіть, ті самі фіни... Які по кількості ледь перевищують Львівську область можуть мати безліч класних груп, більшість яких знає весь світ... Багато розмов про утиски іноземних мов (напевно всі здогадуються саме яких) на радіо та телебаченні... Але інколи здається що саме українська мова в цій державі є іноземною... Скільки можна... Чому коли я хочу послухати, або почитати щось цікаве та хороше рідною мовою, я мушу спочатку провести пару годин в інтернеті для того щоб знайти це... І це ще добре якщо знайду... Сподіваю колись це зміниться... Але поки нічого на це не вказує...

Останній раз редагувалося: (Вт 22 Травень 2007, 10:20), всього регувалося 1 раз(-и)
Фанат

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 11 Груд 2006, 21:06

sumsung пише:
ВампіряткоSmile пише:
а тут Бумбоксу нема....
Якби вміщалось більше 10-ти...тоді...хоча в 2 но4і...Arrow не подумала...Sad А взагалі я ж написала "писати свою думку" Якщо любиш Бумбокс...Arrow то пиши, висловлюй свою думку про них...Exclamation

Останній раз редагувалося: (Пн 11 Груд 2006, 21:30), всього регувалося 1 раз(-и)
Фанат

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 11 Груд 2006, 21:10

Soen пише:
Не знаю... Чогось поганенько в Україні з музичкою... Усілякі дядечки вирішують за нас, що ми хочемо слухати, що формат, а що ні... А звідки вони можуть знати... Я втомився від низько сортної музики, яку крутять по радіо та ТВ... Більшості груп просто не дають шанс на існування... Коли ми нарешті навчимось цінувати своє... Трішки бісить... Коли заходиш в магазин і дивишся на стенди з дисками інколи хочеться плакати... Чому, навіть, ті самі фіни... Які по кількості ледь перевищують Львівську область можуть мати безліч класних груп, більшість яких знає весь світ... Багато розмов про утиски іноземних мов (напевно всі здогадуються саме яких) на радіо та телебаченні... Але інколи здається що саме українська мова в цій державі є іноземною... Скільки можна... Чому коли я хочу послухати, або почитати щось цікаве та хороше, я мушу спочатку провести пару годин в інтернеті для того щоб знайти це... І це ще добре якщо знайду... Сподіваю колись це зміниться... Але поки нічого на це не вказує...
Я з тобою згідна...Sad Будемо надіятись на краще...cheers
Soen
Адміністратор
Soen

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 11 Груд 2006, 21:44

ВампіряткоSmile пише:
Soen пише:
Не знаю... Чогось поганенько в Україні з музичкою... Усілякі дядечки вирішують за нас, що ми хочемо слухати, що формат, а що ні... А звідки вони можуть знати... Я втомився від низько сортної музики, яку крутять по радіо та ТВ... Більшості груп просто не дають шанс на існування... Коли ми нарешті навчимось цінувати своє... Трішки бісить... Коли заходиш в магазин і дивишся на стенди з дисками інколи хочеться плакати... Чому, навіть, ті самі фіни... Які по кількості ледь перевищують Львівську область можуть мати безліч класних груп, більшість яких знає весь світ... Багато розмов про утиски іноземних мов (напевно всі здогадуються саме яких) на радіо та телебаченні... Але інколи здається що саме українська мова в цій державі є іноземною... Скільки можна... Чому коли я хочу послухати, або почитати щось цікаве та хороше, я мушу спочатку провести пару годин в інтернеті для того щоб знайти це... І це ще добре якщо знайду... Сподіваю колись це зміниться... Але поки нічого на це не вказує...
Я з тобою згідна...Sad Будемо надіятись на краще...cheers

"Надія де ти є... Залежу від тебе, належу тобі...Гнию і втрачаю надії в надії...Розгублений плачу, кричу до крові. Без тебе існус не серце, а тіло..." - ТОЛ - SP
Я не твОЯ
Любитель
Я не твОЯ

К-ть повідомлень : 37
Registration date : 15.11.2006

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 11 Груд 2006, 21:59

Наше – найкраще!!! flower Я дуже поважаю наші львівські рок-групи. Вони вже виходять на високий рівень, і в них класна музи4ка. Загалом Україна просувається в правильному напрямку, рок поширюється, зна4ить все добре. Rock forever! cheers
Kurie
Відвідувач
Kurie

К-ть повідомлень : 4
Registration date : 21.05.2007

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 21 Травень 2007, 18:34

Українська музика .... Не можу сказати про неї багато , бо серед українських виконавців мені подобаються лише Холодне Сонце , та й то не те щоб дуже . На мою думку , нашій вітчизняній музиці ще далеко до європейського рівня , та й належної підтримки з боку держави вона не має.... Прикро , звичайно , але це дійсно так , і прошу мені ні в чому не звинувачувати ))
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 21 Травень 2007, 18:38

Kurie пише:
Українська музика .... Не можу сказати про неї багато , бо серед українських виконавців мені подобаються лише Холодне Сонце , та й то не те щоб дуже . На мою думку , нашій вітчизняній музиці ще далеко до європейського рівня , та й належної підтримки з боку держави вона не має.... Прикро , звичайно , але це дійсно так , і прошу мені ні в чому не звинувачувати ))
О, кияночка!))))
а звідки саме?)

щодо європейського рівня... Маю згадати Руслану, яка "неєвропейською" піснею виграла Євробачення й, куди вже дінемося, Данилка... який цього року його майже виграв..))
http://d-avis.livejournal.com
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 21 Травень 2007, 18:46

Kurie пише:

Оленко, це ти?)))))))))))))))))
я точно гальма революції!!! ))
Brutl
Фанат
Brutl

К-ть повідомлень : 128
Registration date : 12.05.2007

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 21 Травень 2007, 18:59

Бумбокс....
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 21 Травень 2007, 19:04

Brutl пише:
Бумбокс....
"Ким ми були")))))
Brutl
Фанат
Brutl

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 21 Травень 2007, 19:22

і кими ми були ?)
Kurie
Відвідувач
Kurie

К-ть повідомлень : 4
Registration date : 21.05.2007

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 21 Травень 2007, 20:53

Цитата :
Оленко, це ти?)))))))))))))))))
я точно гальма революції!!! ))

Вгадай з першого разу )))
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeПн 21 Травень 2007, 21:46

Brutl пише:
і кими ми були ?)
відверто риторичне питання
Brutl
Фанат
Brutl

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitimeВт 22 Травень 2007, 00:25

добре,що все добре )
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Українська музи4ка...   Українська музи4ка... Icon_minitime

Українська музи4ка...
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: