Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?

Перейти донизу 
+8
_Nika
я-ваша мріЯ
Soen
sumsung
Ominous:)
Solder
В@мп!рятко:)
Я не твОЯ
12 користувачів
АвторПовідомлення
Я не твОЯ
Любитель
Я не твОЯ

К-ть повідомлень : 37
Registration date : 15.11.2006

Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Empty
ПовідомленняТема: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСб 25 Лист 2006, 00:59

писати сюди...
Повернутися до початку Перейти донизу
Фанат

К-ть повідомлень : 62
Registration date : 18.11.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСб 25 Лист 2006, 02:48

cheers Я слухаю різну музику, в залежності від настрою... Sad Very Happy Останнім 4асом найбільше слухаю такі групи, як: Дистанція спокою(в них, як і в КС, гарні тексти пісень), АННА, Карна, Тол, Сьоме небо, Linkin Park, SUM41, Evanescence, деякі пісеньки Jane air, Психеи, Системи... А також Флеш(коли вони грають без вокалуSmile...
Solder
Слухач

К-ть повідомлень : 13
Registration date : 21.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСб 25 Лист 2006, 16:39

Я слухаю Deep Purple,Lemberg,Led Zeppelin, Queen, Pink Floyd,Scorpions,Guns and roses..... albino
Слухач

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 21.11.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСб 25 Лист 2006, 17:56

Я еМО!!!! любіть мене!!!

Останній раз редагувалося: (Пт 27 Квіт 2007, 13:39), всього регувалося 1 раз(-и)
Фанат

К-ть повідомлень : 62
Registration date : 18.11.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСб 25 Лист 2006, 22:20

Crazy пише:
Evil or Very Madги ги ги...ми з тобою ще поговорим на цю тему.........Мило4ка
Якщо ти на рахунок Флешів, то Very Happy ... Arrow погодся, їм ж потрібна, хо4 від когось певна підтримка... Хо4, хлопці ще на низькому рівні, але ж вони стараються... по маленьку просовуються...вже Ромка вигнали... Вних ще все попереду... Exclamation
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeНд 26 Лист 2006, 00:30

дивуюсь, що ніхто ще такої теми не створював, дякую MercuRy!=) )))))
якщо говорити про мої привілегії, то, як комусь не дивно, я люблю реп)))))) afro
Каста, Многоточие, Юг, Linkin Park, Metalika, Скрябін, ТНМК, Бумбокс та інші...
Але: крім того, що Кожному Своє подобається моїй мамі (від мами вам компліментики))) ), не буває дня, щоб у вінампі у мене не було в списку пісень цієї групи))
Тому підтримку веб-сторінки та інших дрібничок віб мене побачите в найближчий час (просто Так))) ), от. queen
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeНд 26 Лист 2006, 00:33

забув сказати....
Бачу аудиторія нашого форуму швидко збільшується))
Якщо чесно - такого не чикав, так тримати. Запрошуйте друзів сюди- щоб нам було веселіше, а адміністрація в свою чергу буде старатись створити, вам комфортне та цікаве спілкування Rolling Eyes
Я не твОЯ
Любитель
Я не твОЯ

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeНд 26 Лист 2006, 01:22

Я зараз найбільше слухаю ТОЛ, АННА! tongue , Карна, System of a Down, Muse, Green Day... А ше люблю Тартак, ТНМК, 2 ріка, Sum 41, Blink 182, Бумбокс і багато - багато іншого... flower
Я не твОЯ
Любитель
Я не твОЯ

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeНд 26 Лист 2006, 01:25

ше люблю Дистанцію Спокою....... Surprised
Soen
Адміністратор
Soen

К-ть повідомлень : 58
Registration date : 14.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeНд 26 Лист 2006, 11:33

Шо я зараз слуха... Останнім часом пробило на Breaking Benjamin, Кому вниз і Seether... Люблю Muse, S.O.A.D, Nirvana, Anathema, Portishead, Evanescence, Audioslave, Papa Roach, Rammstein, Korn, Theatre of tragedy, Lacrymosa і ше багато чого... Все залежить від настрою і текстів пісень... Люблю український музику... Ненавиджу російську...
sumsung
Адміністратор
sumsung

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeВт 28 Лист 2006, 16:37

Soen пише:
Шо я зараз слуха... Останнім часом пробило на Breaking Benjamin, Кому вниз і Seether... Люблю Muse, S.O.A.D, Nirvana, Anathema, Portishead, Evanescence, Audioslave, Papa Roach, Rammstein, Korn, Theatre of tragedy, Lacrymosa і ше багато чого... Все залежить від настрою і текстів пісень... Люблю український музику... Ненавиджу російську...
гиии, ти шо Нірвану слухаєш??))) lol!
я-ваша мріЯ
Відвідувач

К-ть повідомлень : 3
Registration date : 10.12.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeПн 11 Груд 2006, 01:00

а я люблю слухати все(тол і карну особливо geek )!!!це класно!!!(крім російської....фєєє)))

все залежить від настрою!

і обожнюю бумбокс! geek
Слухач

Registration date : 21.11.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСр 13 Груд 2006, 18:39

я-ваша мріЯ пише:
а я люблю слухати все(тол і карну особливо geek )!!!це класно!!!(крім російської....фєєє)))

все залежить від настрою!

і обожнюю бумбокс! geek
confused Suspect Rolling Eyes Evil or Very Mad Sleep Sleep Sleep No
_Nika
Відвідувач
_Nika

К-ть повідомлень : 6
Registration date : 28.10.2006

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСб 16 Груд 2006, 20:37

Я слухаю Nightwish, Кому Вниз, Тіні сонця, ХIII Stoleti, і усяку готику.
СиНьКа
Відвідувач
СиНьКа

К-ть повідомлень : 8
Registration date : 01.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСб 01 Груд 2007, 16:13

музика.то є досить відносне...сьогодні одне..завтра-зовсім інше
LInkin park,Deep forest,Garbage,Depeche mode,Rammstein,Nickelback,Papa roach,THe Cranberries,A.F.I.))))>ЮЛІЯ ЛОРД,ТНМК,КС,Тартак,Скрябін......і багато всякого Very Happy
voloshka
Слухач
voloshka

Registration date : 13.04.2008

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСр 16 Лип 2008, 21:07

КС то найкращий релакс увечеріflower flower А ще я слухаю ОЕ, Fleur, Radiohead, Coldplay, A-ha, Muse, Психею, Uriah heep, Дельфина і серденько так швидко-швидко б"ється....
http://prukrasa.livejournal.com/
Roman
Слухач
Roman

К-ть повідомлень : 17
Registration date : 05.12.2007

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeСб 09 Серп 2008, 22:26

Взагалі для мене це складне питання,бо вже давно не можу визначитися зі своїми музичними смаками.От зараз я на гастролях в Італії,тут все зовсім інше - починаючи від школи і виконання і закінчуючи смаками більшості людей.А все починається з радіо:всюди є дешева попса,але в цілому світі крім нас в ефірі її почути дуже-дуже важко - результат фантастичний!!!!!!!!!!!!!!!! Sad Very Happy bounce
vampIrka939
Відвідувач
vampIrka939

К-ть повідомлень : 1
Registration date : 01.02.2008

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitimeПн 15 Вер 2008, 22:23

Я слухаю +44, 3 Doors Down, 30 seconds to Mars, Amatory, Avril Lavigne, BLINK 182, New Found Glory, Papa Roach, Simple Plan, SUM41, System of a down, The Fallout Boy, Thousand Foot Krutch, Three Days Gracе, White, АННА, Інкунабула, Карна, Крихітка Цахес, Ніагара, Оратанія, Ті, що падають вгору, Тартак, Тостер, Фліт, холодне сонце, Яка існує, 7 небо і багато інших їм подібних!!!!!!! НУ І КС форевер!
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?   Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Icon_minitime

Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: