К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
Тема: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Сб 25 Лист 2006, 00:59
писати сюди...
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Сб 25 Лист 2006, 02:48
Я слухаю різну музику, в залежності від настрою... Останнім 4асом найбільше слухаю такі групи, як: Дистанція спокою(в них, як і в КС, гарні тексти пісень), АННА, Карна, Тол, Сьоме небо, Linkin Park, SUM41, Evanescence, деякі пісеньки Jane air, Психеи, Системи... А також Флеш(коли вони грають без вокалу...
Solder Слухач
К-ть повідомлень : 13 Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Сб 25 Лист 2006, 16:39
Я слухаю Deep Purple,Lemberg,Led Zeppelin, Queen, Pink Floyd,Scorpions,Guns and roses.....
Ominous:) Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 33 Registration date : 21.11.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Сб 25 Лист 2006, 17:56
Я еМО!!!! любіть мене!!!
Останній раз редагувалося: (Пт 27 Квіт 2007, 13:39), всього регувалося 1 раз(-и)
В@мп!рятко:) Фанат
К-ть повідомлень : 62 Age : 33 Localisation : Львів Registration date : 18.11.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Сб 25 Лист 2006, 22:20
Crazy пише:
ги ги ги...ми з тобою ще поговорим на цю тему.........Мило4ка
Якщо ти на рахунок Флешів, то ... погодся, їм ж потрібна, хо4 від когось певна підтримка... Хо4, хлопці ще на низькому рівні, але ж вони стараються... по маленьку просовуються...вже Ромка вигнали... Вних ще все попереду...
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Нд 26 Лист 2006, 00:30
дивуюсь, що ніхто ще такої теми не створював, дякую MercuRy!=) ))))) якщо говорити про мої привілегії, то, як комусь не дивно, я люблю реп)))))) Каста, Многоточие, Юг, Linkin Park, Metalika, Скрябін, ТНМК, Бумбокс та інші... Але: крім того, що Кожному Своє подобається моїй мамі (від мами вам компліментики))) ), не буває дня, щоб у вінампі у мене не було в списку пісень цієї групи)) Тому підтримку веб-сторінки та інших дрібничок віб мене побачите в найближчий час (просто Так))) ), от.
sumsung Адміністратор
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Нд 26 Лист 2006, 00:33
забув сказати.... Бачу аудиторія нашого форуму швидко збільшується)) Якщо чесно - такого не чикав, так тримати. Запрошуйте друзів сюди- щоб нам було веселіше, а адміністрація в свою чергу буде старатись створити, вам комфортне та цікаве спілкування
Я не твОЯ Любитель
К-ть повідомлень : 37 Age : 33 Localisation : Львів! Registration date : 15.11.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Нд 26 Лист 2006, 01:22
Я зараз найбільше слухаю ТОЛ, АННА! , Карна, System of a Down, Muse, Green Day... А ше люблю Тартак, ТНМК, 2 ріка, Sum 41, Blink 182, Бумбокс і багато - багато іншого...
Я не твОЯ Любитель
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Нд 26 Лист 2006, 01:25
ше люблю Дистанцію Спокою.......
Soen Адміністратор
К-ть повідомлень : 58 Age : 37 Localisation : Львів Registration date : 14.10.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Нд 26 Лист 2006, 11:33
Шо я зараз слуха... Останнім часом пробило на Breaking Benjamin, Кому вниз і Seether... Люблю Muse, S.O.A.D, Nirvana, Anathema, Portishead, Evanescence, Audioslave, Papa Roach, Rammstein, Korn, Theatre of tragedy, Lacrymosa і ше багато чого... Все залежить від настрою і текстів пісень... Люблю український музику... Ненавиджу російську...
sumsung Адміністратор
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Вт 28 Лист 2006, 16:37
Soen пише:
Шо я зараз слуха... Останнім часом пробило на Breaking Benjamin, Кому вниз і Seether... Люблю Muse, S.O.A.D, Nirvana, Anathema, Portishead, Evanescence, Audioslave, Papa Roach, Rammstein, Korn, Theatre of tragedy, Lacrymosa і ше багато чого... Все залежить від настрою і текстів пісень... Люблю український музику... Ненавиджу російську...
гиии, ти шо Нірвану слухаєш??)))
я-ваша мріЯ Відвідувач
К-ть повідомлень : 3 Age : 33 Registration date : 10.12.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Пн 11 Груд 2006, 01:00
а я люблю слухати все(тол і карну особливо )!!!це класно!!!(крім російської....фєєє)))
все залежить від настрою!
і обожнюю бумбокс!
Ominous:) Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 33 Registration date : 21.11.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Ср 13 Груд 2006, 18:39
я-ваша мріЯ пише:
а я люблю слухати все(тол і карну особливо )!!!це класно!!!(крім російської....фєєє)))
все залежить від настрою!
і обожнюю бумбокс!
_Nika Відвідувач
К-ть повідомлень : 6 Age : 33 Registration date : 28.10.2006
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Сб 16 Груд 2006, 20:37
Я слухаю Nightwish, Кому Вниз, Тіні сонця, ХIII Stoleti, і усяку готику.
СиНьКа Відвідувач
К-ть повідомлень : 8 Age : 33 Localisation : ЛЬВІВ Registration date : 01.12.2007
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Сб 01 Груд 2007, 16:13
музика.то є досить відносне...сьогодні одне..завтра-зовсім інше LInkin park,Deep forest,Garbage,Depeche mode,Rammstein,Nickelback,Papa roach,THe Cranberries,A.F.I.))))>ЮЛІЯ ЛОРД,ТНМК,КС,Тартак,Скрябін......і багато всякого
voloshka Слухач
К-ть повідомлень : 23 Age : 32 Localisation : Дніпропетровськ Registration date : 13.04.2008
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Ср 16 Лип 2008, 21:07
КС то найкращий релакс увечері А ще я слухаю ОЕ, Fleur, Radiohead, Coldplay, A-ha, Muse, Психею, Uriah heep, Дельфина і серденько так швидко-швидко б"ється....
Roman Слухач
К-ть повідомлень : 17 Age : 37 Localisation : Lviv Registration date : 05.12.2007
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Сб 09 Серп 2008, 22:26
Взагалі для мене це складне питання,бо вже давно не можу визначитися зі своїми музичними смаками.От зараз я на гастролях в Італії,тут все зовсім інше - починаючи від школи і виконання і закінчуючи смаками більшості людей.А все починається з радіо:всюди є дешева попса,але в цілому світі крім нас в ефірі її почути дуже-дуже важко - результат фантастичний!!!!!!!!!!!!!!!!
vampIrka939 Відвідувач
К-ть повідомлень : 1 Age : 34 Localisation : Рідний ЛЬВІВ!!! Registration date : 01.02.2008
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати? Пн 15 Вер 2008, 22:23
Я слухаю +44, 3 Doors Down, 30 seconds to Mars, Amatory, Avril Lavigne, BLINK 182, New Found Glory, Papa Roach, Simple Plan, SUM41, System of a down, The Fallout Boy, Thousand Foot Krutch, Three Days Gracе, White, АННА, Інкунабула, Карна, Крихітка Цахес, Ніагара, Оратанія, Ті, що падають вгору, Тартак, Тостер, Фліт, холодне сонце, Яка існує, 7 небо і багато інших їм подібних!!!!!!! НУ І КС форевер!
Спонсорований контент
Тема: Re: Крім Кожному Своє, яку ще музику любите слухати?