Кожному своє
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Кожному своє

Гурт

ФорумФорум  PortalliPortalli  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Любовний фронт...

Перейти донизу 
+6
_Nika
Soen
Solder
sumsung
Я не твОЯ
Ominous:)
10 користувачів
АвторПовідомлення
Слухач

К-ть повідомлень : 23
Registration date : 21.11.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeВт 21 Лист 2006, 20:50

Як серйозно ви ставитесь до кохання з першого погляду???lol!
Повернутися до початку Перейти донизу
Я не твОЯ
Любитель
Я не твОЯ

К-ть повідомлень : 37
Registration date : 15.11.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeВт 21 Лист 2006, 20:58

Таке буває. Але це ще не кохання, а захоплення і бажання... drunken
Я не твОЯ
Любитель
Я не твОЯ

К-ть повідомлень : 37
Registration date : 15.11.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeВт 21 Лист 2006, 20:59

Що робити, коли любиш, а людина тебе навіть не помі4ає?..
sumsung
Адміністратор
sumsung

К-ть повідомлень : 70
Registration date : 16.10.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeВт 21 Лист 2006, 21:01

MercuRy!=) пише:
Що робити, коли любиш, а людина тебе навіть не помі4ає?..
гм, це дуже делікатне та індевідуальне питання... в кожної людини інший випадок.
sumsung
Адміністратор
sumsung

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeСр 22 Лист 2006, 03:44

Crazy пише:
Як серйозно ви ставитесь до кохання з першого погляду???lol!

як я вже писав MercuRy!=) - кохання річ не контрольована і не передбачувана... тому кількість поглядів немає значення...
Solder
Слухач

К-ть повідомлень : 13
Registration date : 21.10.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeСр 22 Лист 2006, 20:25

Кохання-це класна штука,але з першого погляду воно не завжди буває довготривалим. albino lol!
sumsung
Адміністратор
sumsung

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeСр 22 Лист 2006, 21:02

Solder пише:
Кохання-це класна штука,але з першого погляду воно не завжди буває довготривалим. albino lol!
я б поспорив....
Soen
Адміністратор
Soen

К-ть повідомлень : 58
Registration date : 14.10.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeЧт 23 Лист 2006, 11:59

sumsung пише:
Solder пише:
я б поспорив....
Підтримую
Solder
Слухач

К-ть повідомлень : 13
Registration date : 21.10.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeПт 24 Лист 2006, 17:30

Soen пише:
sumsung пише:
Solder пише:
я б поспорив....
Підтримую
Я говорю з власного досвіду. А у вас (Soen i Sumsung) може було по-інакшому. albino
_Nika
Відвідувач
_Nika

К-ть повідомлень : 6
Registration date : 28.10.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeПт 24 Лист 2006, 19:59

Мені здається, що кожен судить із власного досвіду...
Слухач

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeСб 25 Лист 2006, 18:18

Любов…це почуття яке найважче зрозуміти. Коли затягує у кохання, то виходу нема - це односторонній білет в забуття. Ти починаєш думати про цю людину, страждати. Це дуже тяжко й болісно. Що тоді робити, коли відчуваєш, що кінець до божевілля такий близький???ти починаєш запутуватись у пустих розмовах, мріях, ілюзіях, просто як простір пустих, не видимих, розчинних як дим… 'I love you
'I love you'I love you
sumsung
Адміністратор
sumsung

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeНд 26 Лист 2006, 00:38

Crazy пише:
Любов…це почуття яке найважче зрозуміти. Коли затягує у кохання, то виходу нема - це односторонній білет в забуття. Ти починаєш думати про цю людину, страждати. Це дуже тяжко й болісно. Що тоді робити, коли відчуваєш, що кінець до божевілля такий близький???ти починаєш запутуватись у пустих розмовах, мріях, ілюзіях, просто як простір пустих, не видимих, розчинних як дим… 'I love you
'I love you'I love you
дуже сильно сказано.
Я б ще додав, що тільки у важкі моменти бачиш цінності життя, але кохання не завжди жорстоке і болісне- це дуже сильне, глибоке і надзвичайно радісне почуття, без якого- ніхто б з нас не відчув життя...
я-ваша мріЯ
Відвідувач

К-ть повідомлень : 3
Registration date : 10.12.2006

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeВт 12 Груд 2006, 01:46

особисто я не вірю в кохання з першого погляду!!!
але може виникнути СИМПАТІЯ! Smile
Слухач

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeСр 13 Груд 2006, 18:35

я-ваша мріЯ пише:
особисто я не вірю в кохання з першого погляду!!!
але може виникнути СИМПАТІЯ! Smile
Suspect Ти помиляєшся Evil or Very Mad !!! Ти напевно так думаєш тому,що ти НІКОЛИ affraid не закохувалась I love you I love you , принаймі таким чином albino ...
Delium
Відвідувач

К-ть повідомлень : 3
Registration date : 15.06.2008

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeНд 15 Черв 2008, 19:07

Цитата :
Любов…це почуття яке найважче зрозуміти. Коли затягує у кохання, то виходу нема - це односторонній білет в забуття. Ти починаєш думати про цю людину, страждати. Це дуже тяжко й болісно. Що тоді робити, коли відчуваєш, що кінець до божевілля такий близький???ти починаєш запутуватись у пустих розмовах, мріях, ілюзіях, просто як простір пустих, не видимих, розчинних як дим…

дивно...так пише тільки тоді людина ,коли вона повністю розчарована в тому всьому....

а щодо кохання з першого погляду ...я тоже вважаю, що виникає симпатія)))
Чугайстреня
Шалений
Чугайстреня

К-ть повідомлень : 198
Registration date : 19.01.2007

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeЧт 19 Черв 2008, 18:05

Ех, було в мене таке кохання... у мучилося Чугайстреня після того 3 роки,. Та й кохання це на додачу було ще й першим... ще у однокласника.. коротше, нема там що доброго згадувати, бо стільки розчарувань і болю мені ніхто більше ніколи не приносив.
Кохання з першого погляду може виникнути однозначно, любов - ні. Любов виникає тоді, коли вже довго знаєш людину й розумієш, наскільки ти споріднений з нею. Rolling Eyes
http://d-avis.livejournal.com
RockGirl
Відвідувач

К-ть повідомлень : 8
Registration date : 21.06.2008

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitimeВт 08 Лип 2008, 17:35

Я на повному серйозі, навіть закохувалась, але не виходило нічого...
Спонсорований контент

Любовний фронт... Empty
ПовідомленняТема: Re: Любовний фронт...   Любовний фронт... Icon_minitime

Любовний фронт...
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Кожному своє :: Загальний форум-
Перейти до: