Любов…це почуття яке найважче зрозуміти. Коли затягує у кохання, то виходу нема - це односторонній білет в забуття. Ти починаєш думати про цю людину, страждати. Це дуже тяжко й болісно. Що тоді робити, коли відчуваєш, що кінець до божевілля такий близький???ти починаєш запутуватись у пустих розмовах, мріях, ілюзіях, просто як простір пустих, не видимих, розчинних як дим… ' ''
sumsung Адміністратор
К-ть повідомлень : 70 Age : 37 Registration date : 16.10.2006
Любов…це почуття яке найважче зрозуміти. Коли затягує у кохання, то виходу нема - це односторонній білет в забуття. Ти починаєш думати про цю людину, страждати. Це дуже тяжко й болісно. Що тоді робити, коли відчуваєш, що кінець до божевілля такий близький???ти починаєш запутуватись у пустих розмовах, мріях, ілюзіях, просто як простір пустих, не видимих, розчинних як дим… ' ''
дуже сильно сказано. Я б ще додав, що тільки у важкі моменти бачиш цінності життя, але кохання не завжди жорстоке і болісне- це дуже сильне, глибоке і надзвичайно радісне почуття, без якого- ніхто б з нас не відчув життя...
я-ваша мріЯ Відвідувач
К-ть повідомлень : 3 Age : 33 Registration date : 10.12.2006
Любов…це почуття яке найважче зрозуміти. Коли затягує у кохання, то виходу нема - це односторонній білет в забуття. Ти починаєш думати про цю людину, страждати. Це дуже тяжко й болісно. Що тоді робити, коли відчуваєш, що кінець до божевілля такий близький???ти починаєш запутуватись у пустих розмовах, мріях, ілюзіях, просто як простір пустих, не видимих, розчинних як дим…
дивно...так пише тільки тоді людина ,коли вона повністю розчарована в тому всьому....
а щодо кохання з першого погляду ...я тоже вважаю, що виникає симпатія)))
Чугайстреня Шалений
К-ть повідомлень : 198 Age : 35 Localisation : Київ Registration date : 19.01.2007
Ех, було в мене таке кохання... у мучилося Чугайстреня після того 3 роки,. Та й кохання це на додачу було ще й першим... ще у однокласника.. коротше, нема там що доброго згадувати, бо стільки розчарувань і болю мені ніхто більше ніколи не приносив. Кохання з першого погляду може виникнути однозначно, любов - ні. Любов виникає тоді, коли вже довго знаєш людину й розумієш, наскільки ти споріднений з нею.
RockGirl Відвідувач
К-ть повідомлень : 8 Age : 31 Registration date : 21.06.2008
Тема: Re: Любовний фронт... Вт 08 Лип 2008, 17:35
Я на повному серйозі, навіть закохувалась, але не виходило нічого...